KMSpico ile etkinleştirdim.
Windows sıfırlaması dosyalarını siler Windows’u silmez. Yine artıklarda o virüs kalacaktır bende de vardı KMSpico, sıfırladığımda lisans gitti tabii ama o virüs kaldı.Ben Windows'tan sıfırlama yapmıştım gitmişti ayrıca KMS'i silip 180 gün bekleyincede otomatik siliniyor lisans diye biliyorum (tabii KMS key ile yaptıysa)
Dediğim gibi tam olarak özelliklirne nereden bakacağım bu keyin büyük ihtimalle format atacağım.
Bilgisayarım sağ tıkla özellikler ardından en aşağı in ve görüntüyü at.
İlk resimde bilgisayarım bölmesinde boş bir yere sağ tıkla ve özellikler de.
O Server'a bağlandığın için yapabileceğin bir şey yok. Düzgün bir key alsaydın.
KMS sunucuları Windows'un orijinal sunucularıdır. Zararlı olan KMSpico'nun çalışma mantığı değil, KMSpico'nun yanına yerleştirilen zararlılardır. Orijinal KMSpico 2017 yılında durduruldu, şu an piyasada olanların neredeyse hepsi zararlı.
Orijinal KMSpico loop mantığı ile çalışır. Servera bağlanmaz.
Tamam bir şey duymuşsunuz da, bari sallamadan açıklayın.
Arkadaşın sorununa gelirsek KMSpico'nun internetteki sürümleri bile birbirini tutmuyor, yani nereye ne bulaştırdığı değişiyor. Regedit üzerinden KMS aktivasyonu silinebilir fakat zararlılar için kesin sonuç almak istiyorsanız format şart.
KMS sunucuları Windows'un orijinal sunucularıdır. Zararlı olan KMSpico'nun çalışma mantığı değil, KMSpico'nun yanına yerleştirilen zararlılardır. Orijinal KMSpico 2017 yılında durduruldu, şu an piyasada olanların neredeyse hepsi zararlı.
Orijinal KMSpico loop mantığı ile çalışır. Servera bağlanmaz.
Tamam bir şey duymuşsunuz da, bari sallamadan açıklayın.
Arkadaşın sorununa gelirsek KMSpico'nun internetteki sürümleri bile birbirini tutmuyor, yani nereye ne bulaştırdığı değişiyor. Regedit üzerinden KMS aktivasyonu silinebilir fakat zararlılar için kesin sonuç almak istiyorsanız format şart.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.