Çözüldü Windows 10 LTSC'de "Bu ayar kuruluşunuz tarafından kapatıldı" hatası normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cicenes35

Hectopat
Makaleler
3
2025'e kadar kapatılması garibime gitti. Ne yapacağım? Windows 10 LTSC kullanıyorum.

1700290407537.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
KMSpico ile etkinleştirdim.

Al işte bu da crack in zararları siz bilgisayarınızı KMS kuruluşuna bağlı olarak etkinleştirdiğiniz için KMS kuruluşuda KMS ile etkinleştirilmiş. Tüm PClerin güncelleştirmelerini 2025'e kadar durdurmuş. Normal bir olay değildir, lisansı silip bir keyle aktivasyon yapmanız daha doğru olacaktır.
Ben Windows'tan sıfırlama yapmıştım gitmişti ayrıca KMS'i silip 180 gün bekleyincede otomatik siliniyor lisans diye biliyorum (tabii KMS key ile yaptıysa)
Windows sıfırlaması dosyalarını siler Windows’u silmez. Yine artıklarda o virüs kalacaktır bende de vardı KMSpico, sıfırladığımda lisans gitti tabii ama o virüs kaldı.

Dediğim gibi tam olarak özelliklirne nereden bakacağım bu keyin büyük ihtimalle format atacağım.

Bilgisayarım sağ tıkla özellikler ardından en aşağı in ve görüntüyü at.

İlk resimde bilgisayarım bölmesinde boş bir yere sağ tıkla ve özellikler de.

Son düzenleyen: Moderatör:
O Server'a bağlandığın için yapabileceğin bir şey yok. Düzgün bir key alsaydın.

KMS sunucuları Windows'un orijinal sunucularıdır. Zararlı olan KMSpico'nun çalışma mantığı değil, KMSpico'nun yanına yerleştirilen zararlılardır. Orijinal KMSpico 2017 yılında durduruldu, şu an piyasada olanların neredeyse hepsi zararlı.

Orijinal KMSpico loop mantığı ile çalışır. Servera bağlanmaz.

Tamam bir şey duymuşsunuz da, bari sallamadan açıklayın.

Arkadaşın sorununa gelirsek KMSpico'nun internetteki sürümleri bile birbirini tutmuyor, yani nereye ne bulaştırdığı değişiyor. Regedit üzerinden KMS aktivasyonu silinebilir fakat zararlılar için kesin sonuç almak istiyorsanız format şart.

KMS sunucuları Windows'un orijinal sunucularıdır. Zararlı olan KMSpico'nun çalışma mantığı değil, KMSpico'nun yanına yerleştirilen zararlılardır. Orijinal KMSpico 2017 yılında durduruldu, şu an piyasada olanların neredeyse hepsi zararlı.

Arkadaşın sorununa gelirsek KMSpico'nun internetteki sürümleri bile birbirini tutmuyor, yani nereye ne bulaştırdığı değişiyor. Regedit üzerinden KMS aktivasyonu silinebilir fakat zararlılar için kesin sonuç almak istiyorsanız format şart.

Yani bu tamamen denilenller sallama mıydı?

Yani zararlıları temizlemek için sağlam bir av kullanabilir fakat ne kadar yararlı bilemem. Aynı virüs bana da bulaştı. Defender'la sildim ama yine de PC'de bir yavaşlama vardı. Formattan sonra düzeldi ama tabii ki de bir av ile silinebilir belki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı