Çözüldü Windows 10 LTSC'de "Bu ayar kuruluşunuz tarafından kapatıldı" hatası normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cicenes35

Hectopat
Makaleler
3
2025'e kadar kapatılması garibime gitti. Ne yapacağım? Windows 10 LTSC kullanıyorum.

1700290407537.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
KMSpico ile etkinleştirdim.

Al işte bu da crack in zararları siz bilgisayarınızı KMS kuruluşuna bağlı olarak etkinleştirdiğiniz için KMS kuruluşuda KMS ile etkinleştirilmiş. Tüm PClerin güncelleştirmelerini 2025'e kadar durdurmuş. Normal bir olay değildir, lisansı silip bir keyle aktivasyon yapmanız daha doğru olacaktır.
Yani bu tamamen denilenller sallama mıydı?

Gördüklerim evet.
Birçoğu sunucuların virüs barındırdığından bahsetmiş, adam akıllı açıklayan yok.
Zaten KMSpico kullanmanı gerektirecek bir durum yok. CMD üzerinden 270 gün deneme anahtarı alabiliyorsun.
Sonrasında loopa sokabilme yöntemleri var ama anlatmam.

Gördüklerim evet.
Birçoğu sunucuların virüs barındırdığından bahsetmiş, adamakıllı açıklayan yok.
Zaten KMSpico kullanmanı gerektirecek bir durum yok. CMD üzerinden 270 gün deneme anahtarı alabiliyorsun.
Sonrasında loopa sokabilme yöntemleri var ama anlatmam.

Virüs olmadığına emin misin?
Geçen sene onun yüzünden 10 tane zararlı yedim ben.
Kendi görüşlerime göre bu bir zararlıdır.

Yok ben direk format atacağım.

Geçmiş olsun hocam yeniden format atmak tabii ki de en makulu olacaktır🙂🙂🙂

Virüs olmadığına emin misin?
Geçen sene onun yüzünden 10 tane zararlı yedim ben.
Kendi görüşlerime göre bu bir zararlıdır.

KMS sunucuları virüs değildir ve eminim.
Virüslü olan KMSpico'nun amacı dışında eklenen zararlılardır. Orijinal KMSpico 2017 yılında durduruldu, şu an piyasada olanların hepsi elden geçmiş sürümler.
Orijinalinin mantığı şudur; sürekli sunucuya istek gönderip fake şekilde geri cevap almasıdır. Kısaca deneme anahtarlarını her bilgisayar başladığında loopa sokmasıdır.

Senin zararlı yeme sebebin, orijinalini bulma ihtimalin olmadığı için piyasadaki zararlı varyasyonlarını makineye kurman.

Virüslü olan KMSpico'nun amacı dışında eklenen zararlılardır. Orijinal KMSpico 2017 yılında durduruldu, şu an piyasada olanların hepsi elden geçmiş sürümler.
Orijinalinin mantığı şudur; sürekli sunucuya istek gönderip fake şekilde geri cevap almasıdır. Kısaca deneme anahtarlarını her bilgisayar başladığında loopa sokmasıdır.

Senin zararlı yeme sebebin, orijinalini bulma ihtimalin olmadığı için piyasadaki zararlı varyasyonlarını makineye kurman.

E bende senle aynı şeyi diyorum zaten hocam sunucuları virüs değilki. Ayrıca ben KMS'in sunucularının 2019 da kapandığını biliyorum doğru mudur acaba? Başka kaynaklarda şu an olan KMSpico'ların orijannalliğini yitirdiği söyleniyordu.

Hem de hocam siz anlamamışsınız sanırsam ben arkadaşın kullandığı KMS'e dedim kullanıcının izni dışında herhangi bir bilgisayar ayarını kapatan yazılımlar virüs müdür acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı