KMSpico ile etkinleştirdim.
Yani bu tamamen denilenller sallama mıydı?
@731001 KMS aktivasyonu Regedit ile kaldırılır.
Zararlılar burada sıkıntı olan ve bunun garantisi yok, sıfırlayacak her şekil.
@731001 KMS aktivasyonu Regedit ile kaldırılır.
Zararlılar burada sıkıntı olan ve bunun garantisi yok, sıfırlayacak her şekil.
Yani bu tamamen denilenller sallama mıydı?
Ee tamam o zaman format atmaktan başka çare kalmadı.
Yani tabii ki de garantisi yok fakat arkadaş daha yeni sıfırladım dediği için dedim ben yoksa bende derdim format at diye ama bir denesin baktın olmuyor atar formatını.
Gördüklerim evet.
Birçoğu sunucuların virüs barındırdığından bahsetmiş, adamakıllı açıklayan yok.
Zaten KMSpico kullanmanı gerektirecek bir durum yok. CMD üzerinden 270 gün deneme anahtarı alabiliyorsun.
Sonrasında loopa sokabilme yöntemleri var ama anlatmam.
Yok ben direk format atacağım.
Virüs olmadığına emin misin?
Geçen sene onun yüzünden 10 tane zararlı yedim ben.
Kendi görüşlerime göre bu bir zararlıdır.
Geçmiş olsun hocam yeniden format atmak tabii ki de en makulu olacaktır![]()
Virüs olmadığına emin misin?
Geçen sene onun yüzünden 10 tane zararlı yedim ben.
Kendi görüşlerime göre bu bir zararlıdır.
KMS sunucuları virüs değildir ve eminim.
Virüslü olan KMSpico'nun amacı dışında eklenen zararlılardır. Orijinal KMSpico 2017 yılında durduruldu, şu an piyasada olanların hepsi elden geçmiş sürümler.
Orijinalinin mantığı şudur; sürekli sunucuya istek gönderip fake şekilde geri cevap almasıdır. Kısaca deneme anahtarlarını her bilgisayar başladığında loopa sokmasıdır.
Senin zararlı yeme sebebin, orijinalini bulma ihtimalin olmadığı için piyasadaki zararlı varyasyonlarını makineye kurman.
KMS sunucuları virüs değildir ve eminim.
Virüslü olan KMSpico'nun amacı dışında eklenen zararlılardır. Orijinal KMSpico 2017 yılında durduruldu, şu an piyasada olanların hepsi elden geçmiş sürümler.
Orijinalinin mantığı şudur; sürekli sunucuya istek gönderip fake şekilde geri cevap almasıdır. Kısaca deneme anahtarlarını her bilgisayar başladığında loopa sokmasıdır.
Senin zararlı yeme sebebin, orijinalini bulma ihtimalin olmadığı için piyasadaki zararlı varyasyonlarını makineye kurman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.