Çözüldü Windows 10 Mavi Ekran Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir daha hata alırsam gönderirim. Belleklerde sorun yok sabit sürücü testi çok uzun sürüyor. Aklıma şöyle bir şey geldi Windows denen laneti HardDiskime kuracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bidaha hata alırsam göderirim Belleklerde sorun yok sabit sürücü testi çok uzun sürüyor aklıma şöyle bir şey geldi Windows denen laneti HardDiskime kuracağım.
Lütfen argo konuşmayalım, Bellekleri test etmeden nereden biliyorsunuz sorunsuz olduklarını bir test edin.

Bu konudaki Memtest86 testine bellekleriniz de arıza çıkmış?

Evet yazacaktım cevaba fakat resmi bulamayınca vazgeçmiştim siz bulmuşsunuz madem buldunuz hata orada yazıyor ya şimdi?
Bellek modüllerinde böyle 5 veya 10 sorun olmasına gerek yok, belleğiniz arızalı 1 arıza dahi bulsa Memtest86 belleğiniz arızalı değiştirmeniz gerekli.

Yaklaşık 2 aydır uğraşıyordum bir ara durdu yine başlad neredeyse bilgisayarımı kullanamıyorum dump dosyaları aşağıda;

Hepsi farklı sebeplerden ama aynı gün içinde karşılaştım. Windows bellek tanımlama bellekler sağlam diyor, r SSD diskte 3-5 Bad Sector vardı bypass ettim ne yapacağım yardım edin.
@Recep Baltaş @claus @Murat5038 @MayCrasH
Sanrım sorun donanımsal belki 100 kere temiz kurulum yaptım işe yaramadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı