Windows 10 mavi ekran hatası

Mariachi

Hectopat
Herkese merhaba arkadaşlar yeni topladıgım sistemde son W10 güncellemesinden sonra oyun oynarken mavi ekran hataları almaya başladım. Güvenli modda son güncellemeyi sildim ekran kartı Driver temiz kurulum yaptım, W10 RAM testi kullanarak RAM testi yaptım bir şey çıkmadı. BIOS Update default çoğu şeyi uyguladım velakin çözemedim.
Mini dump linki. MiniDump - Google Drive

i7-9700K.
RTX 2060S.
MSI MPG Z390 PRO GAMING Carbon ac.
Trident G.Skill 2x8 3600MHz 16CL.
Disk sürücüsü Samsung MZ7TY256HDHP-000L7 (256 GB, SATA-ııı)
Disk sürücüsü Toshiba DT01ACA100 (1 TB, 7200 RPM, SATA-ııı)
Cougar STX 700 PSU.

FaceIT Anti-Cheat, Windows Defender ve Windows Mini Bağlantı Noktası ile ilgili hatalar almışsın. Döküm dosyalarına bakacak olursak sorun donanımsal değil yazılımsal. Muhtemelen Update yaptıktan sonra sistem dosyalarında bir tutarsızlık oldu. Benzer problemi ben yaşadım Windows Update'yi kesinlikle kullanmıyorum WUB ile kalıcı olarak kapatıyorum sana da tavsiye ederim. Sadece temiz kurulum ile işletim sistemimi güncelliyorum. Temiz kurulum yüksek ihtimal sorunu çözecektir. Şuan 2004 hala insider olduğu için 1909 kurman daha isabetli olur.

FaceIT Anti-Cheat, Windows Defender ve Windows Mini Bağlantı Noktası ile ilgili hatalar almışsın. Döküm dosyalarına bakacak olursak sorun donanımsal değil yazılımsal. Muhtemelen Update yaptıktan sonra sistem dosyalarında bir tutarsızlık oldu. Benzer problemi ben yaşadım Windows Update'yi kesinlikle kullanmıyorum WUB ile kalıcı olarak kapatıyorum sana da tavsiye ederim. Sadece temiz kurulum ile işletim sistemimi güncelliyorum. Temiz kurulum yüksek ihtimal sorunu çözecektir. Şuan 2004 hala insider olduğu için 1909 kurman daha isabetli olur.
Söylediklerini yapıp düzelip düzelmediği hakkında geri dönüş yapacağım hata kodlarını açıkladığın için teşekkürler.

BIOS'a gir ve optimize defaults save yapın. BIOS sürümün nedir?
Kullanmıyorsanız mümkünse 2004 sürümüne temiz kurulum ile geçin. Geçiçi olarak logitech ve MSI araçlarını geçiçi olarak kaldırın. OC varsa geçiçi olarak iptal edin.

BIOS'a gir ve optimize defaults save yapın. BIOS sürümün nedir?
Kullanmıyorsanız mümkünse 2004 sürümüne temiz kurulum ile geçin. Geçiçi olarak logitech ve MSI araçlarını geçiçi olarak kaldırın. OC varsa geçiçi olarak iptal edin.
optimize defaults save yapıldı. BIOS sürüm 7B17v171 Beta version.
Logitech ve MSI afterburner kaldırıldı. OC kapalı tek çare temiz kurulum sanırım, onun içinde USB almam gerekecek bende ki yeterli değil.
@claus Şu an Windows 10 2004 ISO indiriyorum. Bellekle kurulum yapacağım oynadığım oyun 110 GB oyunu tekrar yüklemek istemiyorum. Aynı mavi ekran hatasını alırsam eğer 1909 sürümüne oyunu kaybetmeden geçebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
@claus 2004 sürümüne her şeyi silerek temiz kurulum yaptım FurMark testine soktum 8 çekirdek aktif şekilde. Aliasing 8X ile sorun çıkarmadı. Tekrar aliasing off şekilde soktum mavi ekran yedim tekrardan garip cok garip.
Temiz kurulum yapıldıktan sonra ki dump 040620-6156-01.dmp
Monitörüm bozulmuş olabilir mi? Display Port'tan görüntüyü verirken, zorlanıp mavi ekran verebilir mi?
Mavi ekran yemeden önce takılmalar yaşanıyor monitörde sonrasında mavi ekran alıyorum. Hissiyatlarım monitörde bir sıkıntı var diyor sizce arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı