Windows 10 mavi ekran hatası

Mariachi

Hectopat
Herkese merhaba arkadaşlar yeni topladıgım sistemde son W10 güncellemesinden sonra oyun oynarken mavi ekran hataları almaya başladım. Güvenli modda son güncellemeyi sildim ekran kartı Driver temiz kurulum yaptım, W10 RAM testi kullanarak RAM testi yaptım bir şey çıkmadı. BIOS Update default çoğu şeyi uyguladım velakin çözemedim.
Mini dump linki. MiniDump - Google Drive

i7-9700K.
RTX 2060S.
MSI MPG Z390 PRO GAMING Carbon ac.
Trident G.Skill 2x8 3600MHz 16CL.
Disk sürücüsü Samsung MZ7TY256HDHP-000L7 (256 GB, SATA-ııı)
Disk sürücüsü Toshiba DT01ACA100 (1 TB, 7200 RPM, SATA-ııı)
Cougar STX 700 PSU.

Nasıl yok? Ben kontrol ettim var.
ZIP dosyası içinden çıkarıyor musun?

Üstad kusura bakma. Uyku sermesi görememişim. Şu an setuplarıyla beraber kurdum. Yeniden başlatıp, FurMark testine sokacağım PC'yi.

@MayCrasH 3.dakikadan sonra, PC dondu. Hata kodu yok direkt kilitlendi şu an. Normal kullanımda hiçbir sorun yok. Yük altına girdiği zaman saçmalıyor işte bu şekilde. Sanırım Vatan Bilgisayar'ın açılmasını bekleyip, PSU veya SSD değiştirip deneyeceğim.
PSU yeni bu arada 1 aydır kullanıyordum.

Dosya Ekleri

• 27326A56-4670-4652-A23A-EF600A5AADCF.jpeg
    27326A56-4670-4652-A23A-EF600A5AADCF.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 32
Üstad kusura bakma. Uyku sermesi görememişim. Şu an setuplarıyla beraber kurdum. Yeniden başlatıp, FurMark testine sokacağım PC'yi.

@MayCrasH 3.dakikadan sonra, PC dondu. Hata kodu yok direkt kilitlendi şu an. Normal kullanımda hiçbir sorun yok. Yük altına girdiği zaman saçmalıyor işte bu şekilde. Sanırım Vatan Bilgisayar'ın açılmasını bekleyip, PSU veya SSD değiştirip deneyeceğim.
PSU yeni bu arada 1 aydır kullanıyordum.
Demiştim🙂 Dediğim şekilde kontrolleri yaptır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı