Oyun orijinal değilse, sistemde bulunan bazı tema özelliklerini zorunlu kapatmış olabilir.
Mesela Windows 7 korsan oyun oynarsan, Aero tema efektleri oyuna girince tamamen kapanıyordu. Bunun nedeni oyun gerekli güncellemeleri almadığından kaynaklanıyor. O yüzden dijital sürümü varsa, eski oyunları orijinal kullanın. Orijinal sürüm oyunlara, eğer oyun yapımcısı oyununa değer veriyorsa bu tarz hataları gideren güncellemeleri tanımlıyor.
Normal de başlangıç tam ekran kullanmıyorum. Ama tam ekrana alıp, sonrasında Steam üzerinden Counter strike açtım. Bir oyuna girip 5-6 dakika oynadım. Çıktıktan sonra ise herhangi bir sorun yaşamadım.
Bu sorun yaşandığın da ''Saydamlık efektlerini'' kapatıp açmayı deneyin. Saydamlık efekti sayesinde masaüstü arka planı gözüküyor. Ayrıca Counter strike orijinal sürümünü satın alın.
Dünya'nın 1 numaralı çevrimiçi aksiyon oyununu oynayın. Bu vahşi popüler takımlı oyunda inanılmaz derecede gerçekçi farklı türden teröristlere karşı savaşın. Stratejik görevleri tamamlamak için takım arkadaşlarınızla ittifak kurun. Düşman bölgelerini yerle bir edin. Rehineleri kurtarın. Rolünüz...