Ömer Erten
Kilopat
Arkadaşlar anlamadığım şekilde; CS 1.6 oynadıktan sonra, Windows 10'un metro arayüzünde masaüstünde gözüken arkaplan gözükmemeye başladı. Onun yerine metro arayüzünde siyah ekran var. Normal şartlar altında masaüstümdeki arkaplan her ne ise onunda metro arayüzünde arkaplan olarak gözükmesi lazım. Onun yerine metro arayüzünde siyah ekran var bu sorunu nasıl çözerim? Windows Defender'da tam tarama yaptım. Hiçbir virüs bulamadı.
*Sorunu çözdüm. Önceden yaptığım şeyi; tam tarama yaptıktan sonra yani şimdi tekrar denedim ve oldu. Başlangıç'ı tam ekrandan çıkardım sonra geri tam ekran yaptım, oldu. Fakat tuhaf bir sorun nasıl olduğunu bilmediğim gibi nasıl çözdüğümü de anlamadım. Eğer bir fikri olan olursa yine de buraya yazsın derim. Herkes böyle bir sorunun varlığından ve neden kaynaklandığından haberdar olsun. Teşekkürler, iyi sosyaller.
*Sorunu çözdüm. Önceden yaptığım şeyi; tam tarama yaptıktan sonra yani şimdi tekrar denedim ve oldu. Başlangıç'ı tam ekrandan çıkardım sonra geri tam ekran yaptım, oldu. Fakat tuhaf bir sorun nasıl olduğunu bilmediğim gibi nasıl çözdüğümü de anlamadım. Eğer bir fikri olan olursa yine de buraya yazsın derim. Herkes böyle bir sorunun varlığından ve neden kaynaklandığından haberdar olsun. Teşekkürler, iyi sosyaller.
Son düzenleyen: Moderatör: