Windows 10 OEM Key Nereden Alınır?

Pro kurulum yaptığımda gereksiz birçok şey yüklenmesinden tedirgin oluyorum da yoksa yüklerim zaten, ama durum pro almamı gerektiriyor cidden daha ucuzlar :) PTT'de şuan satışta yok netlisans sistesinden alabilirim umarım güvenilirdir :)
Ben satım aldım bi sorun yaşamadım hocam.1 defa alışverişim oldu sorunsuzdu.

2 gün önce aldım Sağlam lisanstan. Tavsiye ederim. Diğer ucuz satılanlar oem adı altında mak key gönderiyorlar dikkat edin. Ben kontrol ettirdim oem lisans.
Bu site güvenilirdir. 79,90 TL. 7 gün boyunca canlı destekleri açık sitede. Hemen cevap veriyorlar. Windows Ayarlar > Etkinleştirme sayfasından lisans anahtarını girmen yeterli. Otomatik etkinleştiriyor oem olarak.

Netlisanstan aldım, formatladım temiz kurulum yaptım şuanlık bir problem yok çok şükür. :) Mak key nedir? Öyle olup olmadığını nasıl anlarım?
Etkinleştirme yaptıktan sonra Bilgisayarım sağ tıklayın > Özellikler > Altta tarafta Windows etkinleştirme > Ürün Kimliği sonunda "OEM" olarak yazar.
Ya da arama yerine CMD yazıp girin > cmd komut ekranında: slmgr.vbs -dli yazıp enter basın. Gelen pencerede RETAIL channel, OEM channel yada Volume (yani mak key). yazar. Eğer oem alıp farklı lisans vermişler ise hemen iadesini isteyin bence.

Etkinleştirme yaptıktan sonra Bilgisayarım sağ tıklayın > Özellikler > Altta tarafta Windows etkinleştirme > Ürün Kimliği sonunda "OEM" olarak yazar.
Ya da arama yerine CMD yazıp girin > cmd komut ekranında: slmgr.vbs -dli yazıp enter basın. Gelen pencerede RETAIL channel, OEM channel yada Volume (yani mak key). yazar. Eğer oem alıp farklı lisans vermişler ise hemen iadesini isteyin bence.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Korkuttunuz :( Umarım sıkıntı yoktur o kadar format attım.

İlk dediğiniz yerde OEM yazısı yok, ikinci söylediğinizde cmd'ye komutu yazdığımda bu çıkıyor:

InkedEkran Alıntısı_LI.jpg

Siteyle yazıştım bunları yazıştık karşılıklı.
sıkıntı olur mu diye soracaktım yani

Retail lisans hocam bu

bu lisans süresiz mi?

Sorun olmaz olursa buradayım

Süresiz

Sorun olursa iade yaparım ama olmaz 8 senedir bu işi yapıyorum

Ratail lisans bu

Anladım bir sıkıtı olmaz umarım güvenerek aldım

Hangi keylerin sorunlu olduğunu biliyorum

Max key o sorun olanlar

Olursa size ulaşabileceğim whatsap no var mı

İletişimde vat

İletişim bölümünde var

Tamam teşekkürler

Son düzenleme:
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Korkuttunuz :( Umarım sıkıntı yoktur o kadar format attım.

İlk dediğiniz yerde OEM yazısı yok, ikinci söylediğinizde cmd'ye komutu yazdığımda bu çıkıyor:

Eki Görüntüle 703134
Rica ederim hocam. Lisansınız görüldüğü üzere Retail lisans. Volume(mak) lisans olmaması iyi olmuş. Retail lisanslar da formattan sonra kullanılabiliyor. Bu şekilde de kullanabilirsiniz, sorun olmaz.

Ancak, eğer Oem lisans olarak sattılarsa iade edip paranızı alabilirsiniz, yanlış ürün göndermişler sonuçta.

Bu yüzden güvenilir sitelerden almayı tavsiye ettim. Ben birkaç farklı siteden daha aldım. Mak lisans çıktı, iade ettim. Sağlam lisans bu noktada isminin hakkını verdi. Lisansları sağlam. Oem sattıkları oem lisans. Tüm lisans türleri var, ayrı ürün olarak satıyorlar. Windows 10 Home Oem için:

Rica ederim hocam. Lisansınız görüldüğü üzere Retail lisans. Volume(mak) lisans olmaması iyi olmuş. Retail lisanslar da formattan sonra kullanılabiliyor. Bu şekilde de kullanabilirsiniz, sorun olmaz.

Ancak, eğer Oem lisans olarak sattılarsa iade edip paranızı alabilirsiniz, yanlış ürün göndermişler sonuçta.

Bu yüzden güvenilir sitelerden almayı tavsiye ettim. Ben birkaç farklı siteden daha aldım. Mak lisans çıktı, iade ettim. Sağlam lisans bu noktada isminin hakkını verdi. Lisansları sağlam. Oem sattıkları oem lisans. Tüm lisans türleri var, ayrı ürün olarak satıyorlar. Windows 10 Home Oem için:
Çok teşekkür ederim hocam.

Merhabalar, bu vakte kadar umursamadık, korsan kullandık. Artık OEM Key kullanarak Windows 10'u orijinal olarak kullanmak istiyorum. Önerebileceğiniz güvenilir bir site var mı alabileceğim? Ayrıca ben bu Key'i kullanmak için bilgisayara tekrar format atmam gerekiyor mu? Yoksa direkt kodu girip devam edebilir miyim? Ve her format attığımda aynı kod ile girebilir miyim? 🙂

GameSatış'tan aldım ben fotmat atmadan direkt yapıştırdım kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı