Her sene anakart değiştiren bi zahmet gitsin windows 10 CD'si alsın kardeşim.50 liraya kod alıyorsun her sene anakart değiştirsen 10 senede 500 lira ediyor.
Her sene anakart değiştiren bi zahmet gitsin windows 10 CD'si alsın kardeşim.50 liraya kod alıyorsun her sene anakart değiştirsen 10 senede 500 lira ediyor.
Her sene anakart değiştirecek parayı bulabiliyorsan her sene 50 lira da bulursun50 liraya kod alıyorsun her sene anakart değiştirsen 10 senede 500 lira ediyor.
Bir işletim sistemi yapmak çok kolay sanırım dediğine göre. İşletim sistemi diyoruz işletim sistemi, Okey+ oyunu değil. Madem işletim sistemine para vermek istemiyorsun git Linux kullan, bedava üstelik açık kaynak kodlu.Kardeşlerim okuduklarını anlamamış sanırım. Windows 10'a 850 Lira vermenin amacı nedir? Anakartını değiştirince yeni kod alsan bile 2 kod toplam 100 lira yapıyor, 850 lira verip kutulu aldığında sistemi yeniledim kod alma derdim yok desen bile zarardasın.
Cebine bakacaksın mantığa değil.Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Ben diyorum ki kutulu Windows'a o kadar para yatırmaya gerek yok, kutu yerine key olarak yine orjinal alırsın sistemini değiştirsen tekrar Windows key alman gerekse bile kutuludan daha uygun oluyor. Linux ne alaka ben Windows'a para vermeye gerek yok demedim. Kutulu almaya gerek yok o parayı haketmiyor diyorum, sen diyorsun Linux kullan ne alaka.
Örneğin şunu (Microsoft Windows 10 Pro Türkçe 32/64Bit Kutu (FQC-09127) Fiyatı) alsan mı daha mantıklı yoksa key olarak 50 liraya alsan mı daha mantıklı?
Yanlış anlamışım kusura bakma.Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Ben diyorum ki kutulu Windows'a o kadar para yatırmaya gerek yok, kutu yerine key olarak yine orjinal alırsın sistemini değiştirsen tekrar Windows key alman gerekse bile kutuludan daha uygun oluyor. Linux ne alaka ben Windows'a para vermeye gerek yok demedim. Kutulu almaya gerek yok o parayı haketmiyor diyorum, sen diyorsun Linux kullan ne alaka.
Örneğin şunu (Microsoft Windows 10 Pro Türkçe 32/64Bit Kutu (FQC-09127) Fiyatı) alsan mı daha mantıklı yoksa key olarak 50 liraya alsan mı daha mantıklı?
Hesabın yanlış. insan neden anakart değiştirir ya DDR4 e geçeceği için yada bir zaman sonra çıkacak DDR5 için değiştirir. Tabi sen bu hesapla DDR3 Ram i DDr 4 anakarta, ve soket 1150 işlemciyi 2066 anakarta monte edersin. Bak bakalım boş çıkan parçalar yüzünden zarar 500 TL mi. Biraz mantıklı hesap yapmalı.50 liraya kod alıyorsun her sene anakart değiştirsen 10 senede 500 lira ediyor.
Server Client ile çalışan bir şirkette çalıştığın zaman görürüm yorumunu. O işler o kadar basit değil. Microsoftun işi zaten işletmelerle.. En çok çekirdek ve ram başına lisansı onlara geçiriyor zaten.Varsın elinde patlasın. 30TL vererek aldığı key 3-4 sene sonra sistem değişiminde elinde patlasa ne olur, patlamasa ne olur?
Hesabın yanlış. insan neden anakart değiştirir ya DDR4 e geçeceği için yada bir zaman sonra çıkacak DDR5 için değiştirir. Tabi sen bu hesapla DDR3 Ram i DDr 4 anakarta, ve soket 1150 işlemciyi 2066 anakarta monte edersin. Bak bakalım boş çıkan parçalar yüzünden zarar 500 TL mi. Biraz mantıklı hesap yapmalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.