Windows 10 Orjinal İle Crack Farkı Nedir?

iuluocak

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Merhabalar. Windows 10 orjinal key ile kurulduğunda crack ile aktif edilene nazaran bir performans farkı olur mu? Bir farkı var mı?

Çözüm
Crack kullanmanın en başlı sorunu yüksek HDD, RAM ve Ağ kullanımıdır.
Bunu şu an orijinal, daha eskilerde crack kullanan birisi olarak söylüyorum.
Orijinal kullandığınız zaman sisteminiz daha stabil çalışır.
Bazı cracklerde mining işlemi bile yapıldığı görülür.
Ki zaten piyasada çok uyguna satılan ürün anahtarları bulunuyor, anlayacağınız değmez.
Önceki mesajlarda link yollamıştım, moderatörler mesajı düzenleyip silmiş. Benim aldığım yerde 30 TL olmuş şuan.

Satın almadan önce satıcıyla iletişime geçerek aklınıza takılan soruları sormanızda fayda var.
Link için teşekkürler, siz satın aldınız mı acaba? Geri dönüş te herhangi sıkıntı oldu mu?
Benim dün aldığım yerde fiyatı 33 TL yapmış, bu satıcı başka. N11'de araştırın çok satıcı var. Yorumları okuyun satıcıya sorular sorun, geri dönüşleri nasıl tatmin olursanız alırsınız.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Satın alacağım ama garanti geliyor mu ürün anahtarı? 3 tane birden alacağım.
Alacağın ürünün sayfasında satıcıya soru sor kısmından "fiyat halen aynımı, ne zaman teslim edersiniz" diye sor. Ben buradan değil ama yine N11'de başka bir satıcıdan dün aldım ve sorunsuzca kullandım.

O aldığınız satıcı linki verir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…