Windows 10 Orjinal İle Crack Farkı Nedir?

Çözüm
Crack kullanmanın en başlı sorunu yüksek HDD, RAM ve Ağ kullanımıdır.
Bunu şu an orijinal, daha eskilerde crack kullanan birisi olarak söylüyorum.
Orijinal kullandığınız zaman sisteminiz daha stabil çalışır.
Bazı cracklerde mining işlemi bile yapıldığı görülür.
Ki zaten piyasada çok uyguna satılan ürün anahtarları bulunuyor, anlayacağınız değmez.
Satın almadan önce satıcıyla iletişime geçerek aklınıza takılan soruları sormanızda fayda var.
Link için teşekkürler, siz satın aldınız mı acaba? Geri dönüş te herhangi sıkıntı oldu mu?
Benim dün aldığım yerde fiyatı 33 TL yapmış, bu satıcı başka. N11'de araştırın çok satıcı var. Yorumları okuyun satıcıya sorular sorun, geri dönüşleri nasıl tatmin olursanız alırsınız.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Satın alacağım ama garanti geliyor mu ürün anahtarı? 3 tane birden alacağım.
Alacağın ürünün sayfasında satıcıya soru sor kısmından "fiyat halen aynımı, ne zaman teslim edersiniz" diye sor. Ben buradan değil ama yine N11'de başka bir satıcıdan dün aldım ve sorunsuzca kullandım.
ee_LI.jpg

Alacağın ürünün sayfasında satıcıya soru sor kısmından "fiyat halen aynımı, ne zaman teslim edersiniz" diye sor. Ben buradan değil ama yine N11'de başka bir satıcıdan dün aldım ve sorunsuzca kullandım.
Eki Görüntüle 297305
O aldığınız satıcı linki verir misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı