Çözüm Windows 10 otomatik güncelleme başlamama sorunu

• Konuyu başlatan dmc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 64
  • Görüntüleme 14.501
Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Orjinalliği filan bozulmaz dimi ? windows 8.1 orjinal laptopla geldide win 10 da orjinallik sorunu olmaz dimi ? Birde kendisi rezerve etmiştim sonra indirirse ?

Şuanda windows 10 iniyor diyor windows updatede gerek kalmadı galiba :D

Kardeş dediğini indirmeye başlattım çok düşüktü bi baktım windows updatede 10 indiriliyor diyordu şuan toplam 548kb tamamlanan %0 yaklaşık 1 dakikadır böyle konuyu açan arkadaşın dediğini yaptım komut sistemine dediğini kopyala yapıştır yaptım hiçbirşey gelmedi ama tam senin linke bastığımda windows update 10 u indirmeye başladı. Ama dediğim gibi hala %0 da senin verdiğindenmi oldu yoksa yaptığımız işlemden mi ? kotayıda aştım hızda düşük... Karıştı.
Benim 15 dakika da %9 oldu. :D

Windows 10 Technopat ta patlama yarattı. :D Forumda herkes sanırım bununla uğraşıyor :D.

Durdurdum ve isteğe bağlı bide önemli güncelleme geldi başlattım 12 mb windows 10 indiriliyor dedi bitti bişey yok şuan. Duruyorum öyle senin verdiğin linkimi indirsem arkadaşın dediği gibi yaptım ama komut sistemine yanlışmı yazdım acaba nasıl yazıcam ? Update aktif edemedim galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım bak şimdi cmd ' yi yönetici olarak çalıştır ve wuauclt.exe /updatenow oraya yapıştır. Ardından direk windows 10 ' u buluyor.

Komut Sitemini (cmd) yönetici olarak mı çalıştırayım yani?

Arkadaşım bak şimdi cmd ' yi yönetici olarak çalıştır ve wuauclt.exe /updatenow oraya yapıştır. Ardından direk windows 10 ' u buluyor.
Yapıştırdım komut sistemine enterladım ama bişey olmadı...

Windows Update'yi kendim açtım Win 10 yükleniyor diyor toplam 91 MB %0 tamamlandı diyor daha hiç artmadı...

Ne o zafer mi :D

oo.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı