Çözüm Windows 10 otomatik güncelleme başlamama sorunu

• Konuyu başlatan dmc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 64
  • Görüntüleme 14.425
Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Windows 10'a yükseltme yaparsak bilgilerimiz silinir mi? Mesela masaüstünde durak dökümanlar, filmler, diziler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Silinmez ama açar açmaz masaüstünde göremezsin. C:\Windows.Old\Users\Kullanıcı Adın\Desktop altında dosyaların seni bekler.

Benim Bılgısayarım Win 7 Ultımate 32Bit 4Gb Ram Var. Otomatik Güncelleme Gelmedi Komut Satırı Yöntemini Denedim Onlada Gelmedi. Bende Windows 10 Kendi Sitesınden İndiriyorum. 64 Bit indirmeye çalıştım fakat kabul etmedi illa 32 bit kurmak zorunda mıyım ? Birde bu şekılde otomatık ındırme gelmeden kurdugum ıcın sıkıntı yaşar mıyım ?

@Mehmet Can Unal Mimarin ne ise yükseltme onunla olmak zorunda. Yükselttikten sonra temiz kurulum ile 64 bit mimarisine geçebilirsin. Edindiğim izlenimlere göre önce Windows 8'ler yükseltilip sonra Windows 7 kullanıcılarına sıra gelebilir. Acele etmeye gerek yok.

Arkadaşlar bu güncellemeyi almak için tüm güncellemelerin yapılmış olmasımı gerek ben güncelleme yapamıyorum da değişiklikler geri alınıyor diyor...win10 rezerversi var şuan pcde

Ekran Alıntısı.PNG Sanırım indirme başladı .

Yüklemeye hazırlanıyor kısmında biraz uzun süredir kaldı da birşey yapmam gerekiyor mu devam eder mi? @bjk_03_batuhan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı