Windows 10 Oyunlarda Mavi Ekran Hatası

Kadiraydn16

Hectopat
Daha fazla  
Beyler 1 hafta önce aldım PC'yi. A10-7890K işlemci R7 Grafik destekli ekran kartı güncellemesini de yaptım. Ama hala oyunlarda mavi ekran veriyor. Metin 2'de bile. Windows 10 Pro deneme sürümü kulanıyorum. Etkinleştirirsem geçer mi? Yoksa Windows 7'ye geçmeyi düşünüyorum.
Ayrıca anakart Asrock FM2A68M-DG3+ kullanıyorum. BIOS tarihi 2014 olarak yazıyor. Onu güncellesem olur mu?

Minidump: mavi ekran yeni.rar

Dosya Ekleri

• d.png
    d.png
    50,3 KB · Görüntüleme: 240
  • Adsız.png
    Adsız.png
    43,2 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 deneme sürümünden kastınız nedir? Tam sürüm numarası verir misiniz (Çalıştıra Winver yazıp çıkan ekranı buraya atın.) En son güncellemeyi kullanmanızı öneririm. Windows 10 Pro (Yapı 1709)

Aşağıdaki önerileri de deneyebilirsiniz.

Windows arama çubuğuna cmd yazın ve Komut istemini yönetici olarak çalıştırın. Aşağıda ki kodu yazarak tamamlanmasını bekleyin tamamlanınca bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Chkdsk /f

Ayrıca sisteminizde birden fazla sorundan kaynaklı çökmeler görünüyor. Doğru sürücülerin yüklü olduğundan emin misiniz?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı