Windows 10 Pro 3,30 ₺

Windows 11 Pro'da etkinleştirdim. Şimdilik iyi gözüküyor.
1670419218555.png
 
Hayır çalınmış anahtarlar değiller. OEM anahtarlar, adı üstünde, Microsoft tarafından donanım üreticilerine veya perakendecilere toplu olarak satılan anahtarlardır. Hani gidip mağazadan yeni bir laptop aldığınızda içinde Windows kurulu ve lisanslı olarak gelir, ancak size bir CD/DVD veya lisans anahtarı vermezler. Çünkü onlar da OEM anahtarı ile etkinleştirilen bilgisayarlardır. Bu bilgisayarlarla Microsoft'tan canlı yardım almaya çalıştığınızda genellikle "bu ürüne destek veremiyoruz" derler. Canlı desteği sadece kutuyla alınan o pahalı lisanslarda verirler. Microsoft bu anahtarları satarken "ben sana 1000 adet anahtar vereceğim, ama senin elinde 1000 adet bilgisayar var mı, bir ispatla bana" demiyor doğal olarak, kimse bununla uğraşmaz. Bu sayede elinde donanım olmasa da binlerce retail key alabiliyorsun.

Bazı durumlarda, alınan anahtarın ilk etkinleştirme esnasında "bu anahtar daha önce etkinleştirilmiş" uyarısı gelmesi ise anahtarı satan kişilerin anahtarları uzunca bir excel tablosunda tutuyor olması ve satılan anahtarların takibini iyi yapamıyor olması.
2016'dan beri kullandığım 4 anahtar da patlamadı, üstüne hepsinde Win11'e yükseltme yaptım.

Şimdi siz dilerseniz "aa demek böyleymiş" diyerek doğrusunu kabul eder, dilerseniz inandığınız bilgileri yaymaya devam edebilirsiniz, tercih size kalmış.
KMS işlemi sadece KMSpico dan yapılmıyor ki hocam bahsettiğiniz donanım mağazası gibi bilgisayarınızı etkinleştiriyor. Tabii ki hepsi toz pembe değil ama sorunsuz olanları da var içersinde.
 
Ben 2 senedir w10 prodan 11 proya yükselterek kullandım hala kullanıyorum ozmaan 16 dolara almıştım valla yalan olmasın 100 küsur liraydı yabancı siteden aldım güvenilir PC hocasının videosunda denk gelmiştim öyle aldım 4 PC de aynı şuana kadar sıkıntı olmadı 😂
 
Tek kullanımlık keydir. Formatta ya da sıfırlama da gider ve tekrar kullanılmaz. Bilginize.
Format atınca değil de anakart veya işlemci değişikliği olunca kullanılamayan keyler oluyor. Ama retail ise yine kullanılır. MAK olursa kullanılamaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı