Windows 10 Pro MAK Lisansı 5 TL!

Vxf3 ile mi başlıyor 🙃

Iade edin hocam hiç uğraşmayın :D satıcı size ulaşıp çok özür dileriz yanlış key göndermişiz derse de aldırış etmeyin yanlışlıkla 1000 kişiye aynı keyi mi atmışlar :D
Alacak olan varsa saglamlisans'ı öneririm. Desteği iyi, düzgün OEM veya Retail key veriyorlar. 7/24 teslim ediyorlar.

Aynı Retail key şu anda Amazon'daki ilanda 11,99 TL satıcısı benim hocam.

Bende oradan alacağım sanırım.

Aynı şekilde haberiniz olsun.

Kodu girmeden öğrenme ihtimalimiz yok mu?

Kodu girmeden öğrenme ihtimalimiz yok mu?

Hocam ben saticiyim, size iletilen keyi pmden iletiniz check edeyim türünü makineden. Google da ki check sitelerine de girmeyiniz keyiniz retailse ifşa olur.

Iade edin hocam hiç uğraşmayın :D satıcı size ulaşıp çok özür dileriz yanlış key göndermişiz derse de aldırış etmeyin yanlışlıkla 1000 kişiye aynı keyi mi atmışlar :D

Aynı şekilde haberiniz olsun.

Hocam ben saticiyim, size iletilen keyi pmden iletiniz check edeyim türünü makineden. Google da ki check sitelerine de girmeyiniz keyiniz retailse ifşa olur.
Yok hocam 5 TL verdim benim işimi görüyor Mak falan umrumda değil şu anlık sorun yok eğer bir sorun olursa sizden alırım direkt.

Benim kartımda 5 TL civarı para vardı zaten o yüzden almıştım. Sizin keyinizi almak için bir süre daha beklemem gerekecek karta para atmam lazım. :D Ama atar atmaz sizinkini tercih edeceğim muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı