Windows 10 Program Silme Sorunu

sinan

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, programlar ve özelliklerden hiçbir program, yazılım, oyun gibi şeyleri silemiyorum. Explorer.exe kapanıp açılıyor ne yapmalıyım ?

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı sorun bende de vardı. Windows 10'u tekrar yükseltme yaptım, düzeldi. Maalesef Build 240 sürümü biraz sorunlu. Yükseltme yaptıktan sonra yüklediğiniz programlara da dikkat edin. Ccleaner dışında herhangi bir optimizasyon programı kullanmanızı tavsiye etmiyorum.

Uygulamalarını Windows Installer CleanUp Utility ile kaldırabilirsin. Ayrıca bilgisayarınıza kurduğunuz yazılımlar Windows 10 ile tamamen uyumlu olmayabilir, Kaspersky Windows 10 ile tamamen uyumlu değil. Bu yüzden bazı hatalara neden olabilir.

Yeni bir yerel yönetici hesabı oluşturup o hesap üzerinden bilgisayarınızı kullanmayı deneyin. Sorun devam ederse RTM sürümünü USB'ye yazdırıp onarım yapın.

Bu sorunun son gelen ''KB3074681'' güncelleştirmesi ile olduğu yönünde söylentiler var, Microsoft'dan yeni güncelleme gelmesi lazım. Bende de aynı sorun var. Hatta çoğu yerde çöküyor explorer.exe

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı