Windows 10 Program Silme Sorunu

Bu sorunun son gelen ''KB3074681'' güncelleştirmesi ile olduğu yönünde söylentiler var, Microsoft'dan yeni güncelleme gelmesi lazım. Bende de aynı sorun var. Hatta çoğu yerde çöküyor explorer.exe

Hadi ya... Bugün full bu hatayı gidermek için çalışmıştım :'( Neyse artık yeni bi güncelleme bekleyeceğiz öyleyse.

Ayarlardan güncellemelere gelince Interal_Power_Error hatasını alıyorum bu nedir ? Driver kaynaklı mı ?

Hadi ya... Bugün full bu hatayı gidermek için çalışmıştım :'( Neyse artık yeni bi güncelleme bekleyeceğiz öyleyse.

Ayarlardan güncellemelere gelince Interal_Power_Error hatasını alıyorum bu nedir ? Driver kaynaklı mı ?

Mavi ekran hatası yani.

Mavi ekran hatası yani.

Sanmam, bu hatayı düzeltmeye çalışırken başka şeyleri bozmuş olabilirsin. Temiz kurulum yapıp mevcut güncellemeleri yap, sorun için yama beklemede kal bence.

Sanmam, bu hatayı düzeltmeye çalışırken başka şeyleri bozmuş olabilirsin. Temiz kurulum yapıp mevcut güncellemeleri yap, sorun için yama beklemede kal bence.

Bence driver çünkü windows kendi güncellemesinden amd driverini kurarken bi mavi ekran hatası vermişti ondan sonra olmaya başladı şu an yok galiba.

Benim 10240'ta sorun yok sorun yaşayanların PC'ler eski mi? yeni mi? Benim ki antika...
10pro.PNG

bu gün gelen; x64 Tabanlı Sistemler İçin Windows 10 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB3074683) güncelleştirmesi ile tüm arayüz sorunları giderildi. buradaki olayda çözülmüştür diye tahmin ediyorum bende de sıkıntı kalmadı artık.

bu gün gelen; x64 Tabanlı Sistemler İçin Windows 10 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB3074683) güncelleştirmesi ile tüm arayüz sorunları giderildi. buradaki olayda çözülmüştür diye tahmin ediyorum bende de sıkıntı kalmadı artık.

Aynen yükledim görür görmez ,şu an tüm sorunlarım gitti. Önerileriniz için teşekkürler konu kapatılabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı