Windows 10 Pro'yu etkinleştirici ile etkinleştirirsek korsana mı girer?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

KafasıMeşgul

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Windows 10 Pro'yu etkinleştirici gibi uygulamalarla etkinleştirdim. Sorun çıkarır mı, yani Windows'um korsan mı oldu?

Güvenilir lisanslama kaynakları var onlarla lisansladığınız sürece sıkıntı yaşamazsınız yapımcılar kendilerini bu konuda yıllarca kanıtlamış kişiler. Yine de 5-10 lira verip internetten key almakta fayda var para değil sonuçta. O keylerin de Windows 7'den 10'a yükseltme keyleri olduğunu unutmamak lazım.

Evet korsan oldu. Sisteminizde belki virüs girmesi ve çalışanların hakkını yemeniz dışında sorun çıkmaz.
Şu hak yeme hakka girme mevzuları cidden ibretlik vaziyete dönmeye başladı. Eminim mp3 indirmeyip hak yemiyorsundur. Eminim hayatında hiç bilgisayarından film izlememişsindir. Daha bunun gibi sabaha kadar sayarım. Bu zihniyete göre herkes hak yiyor, hak yemiyorum diyen yalancının önde gidenidir.

Merhaba, Windows 10 Pro'yu etkinleştirici gibi uygulamalarla etkinleştirdim. Sorun çıkarır mı, yani Windows'um korsan mı oldu?

Ben KMSpico kullanıyorum herhangibir sorun yaşamadın korkmana gerek yok. Windows'u satin almak cok sacma. Zaten bundan onceki PC lerimdede bunda da KMSpico kullandım. Korkacak birsey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu hak yeme hakka girme mevzuları cidden ibretlik vaziyete dönmeye başladı. Eminim mp3 indirmeyip hak yemiyorsundur. Eminim hayatında hiç bilgisayarından film izlememişsindir. Daha bunun gibi sabaha kadar sayarım. Bu zihniyete göre herkes hak yiyor, hak yemiyorum diyen yalancının önde gidenidir.
Sanatçının hakkını yemeyi sevmem o yüzden Spotify kullanıyorum. Film konusunda evet internetten izliyorum ve herkes hak yiyor ki ben de çok hak yemişimdir. Fakat olabildiğince insanların emeklerinin de karşılığını vermek lazım. Windows lisansı pahalı olabilir fakat gidip 50 - 150 TL verebileceği bir oyunu Torrent'ten indiren insan kaynıyor Türkiye. Sözüm bu arkadaşa değil genel olarak herkese.
ben kmspico kullanıyorum herhangibir sorun yaşamadın korkmana gerek yok windowsu satin almak cok sacma zaten bundan onceki pc lerimdede bundada kmspico kullandım korkacak birsey yok.
Windows'a neden para vermek saçma? Bu lafından dolayı keşke Microsoft HWİD sisteme geçse de para vermeyen kuramasa. Umarım ileride bir proje yaparsın da millet de aynı şekilde ya buna para vermek saçma desin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı