Windows 10 Rezerve İkonu Çıkartma / Getirme

@Asım Demir Demek istediğim şu ki, hani Windows 8.1.3 RTM İndirme Bağlantıları varya burada, oradan indirip kuruyoruz fakat lisanslı olmuyor İşletim Sistemi, ben yükseltirsem de verdiğim örnek gibi mi olacak diyorum ? Yani ekstradan Windows 10 lisansı almam mı gerekecek ?

Evet, korsan kullananlar da lisanssız olarak kullanabilecek. Windows 10 lisansı almaya gerek yok, G2A üzerinden Windows 8.1 lisansı alabilirsin.

"Windows 7 Starter 64-bit indir" şeklinde Google'da tarat. İndirdikten sonra SHA1 karşılaştırması yap.

Sadece 32 Bit sürümü var sanırım. Bir bakar mısınız?

"Windows 7 Starter is the edition of Windows 7 that contains the fewest features. Windows 7 Starter is only available in a 32-bit version." Burada Windows 7 Starter sadece 32 bit olarak kullanılabilir yazıyor.

Güme gitti sanırım bizim bedava Windows 10 işimiz. :( Korsan ile yetineceğiz artık ne yapalım. Öğrenciyiz. Böyle olsun istemezdim.

Sizce Windows 10 Embedded Industry Pro versiyonu çıkar mı ve Dreamspark ile öğrencilere ücretsiz dağıtılır mı?

64-bit olma zorunluluğu yok, endişelenme. Windows 7 Starter, Windows 10 Home'a yükseltilecek.

Tüm güncellemeler kurulu ise ikon çıkar zaten. Çıkmaz ise bu çözümü uygulayın.

Uğraştırmaz, 32 veya 64-bit indirme seçeneği olacaktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı