Windows 10 Rezerve İkonu Çıkartma / Getirme

Benim sorunuma çözüm var mı diye 7 sayfayı da okudum fakat göremedim. OEM Windows 7 kullanıyorum.

İlk denememde 3. yolda ikon geldi. Fakat üzerine çift tıkladığımda açılan pencere anında kapandı. Tekrar tıkladım yine kapanınca bilgisayarı yeniden başlattım. Açıldığında ikon yoktu. Sonra yazdıklarınızı tekrar uyguladım. Bu sefer 2. yolda ikon geldi. Fakat pencere sorunu devam ediyor. Sağ tık ile gelen seçenekleri denedim yine olmadı.

Windows Update'de yapılmamış bir güncelleştirme var. IE 11 güncellemesi. 3 gündür yükleyemedim. 9C59 hatası alıyorum ve anladığım kadarıyla ekran kartı IE 11'e uyumlu değil diyeymiş. Şuan herhangi bir şekilde ekran kartı alamam. Yani güncelleştirmeyi yapamayacağım. (Elden de denedim. Yine aynı hata kodunu veriyor.)

Çözümü varsa minnettar olurum. Teşekkürler.

Sanırım bir konu açmak daha mantıklı olur. Hemen açayım.

Sorunu çözdüm IE 11 yerine 10'u yükledim. Açıldı.
 
@Centeglassered Aynı sorunu bugün yaşadım farklı bir yolla çözüme ulaştım. Alttaki simgeye sağ tıklıyorsunuz ve revize et diyorsunuz, revize ettikten sonra pencereyle işiniz kalmıyor zaten.
 
Windows 8.1 i dreamsparktan indiren bizler ne olacak bunu yapınca aynı keyi kullanabilecek miyiz? Diğer sık kullanılan sorularda okudum ama burayı sonradan görünce sormak istedim doğrusu.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı