Windows 10 ses dengesi ayarı yok

vinumestdivinum

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. SteelSeries Arctis 7 2019 Edition kullanıyorum ve sağ taraftan sola göre daha az ses geliyor. Kulaklığın üzerindeki ses kısıp açma butonu ile oynadığımda çoğu zaman çözülüyordu bu sorun fakat şu an o da işe yaramıyor.

Windows 10 64 Bit en güncel sürümü kullanıyorum, kendi ses ayarlarından denge yapmak istiyorum fakat böyle bir seçenek yok. Çeşitli programlar aradım (EQ APO buna dahil) fakat hiçbirinde sağ sol ayarını yapamadım. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz? Sol taraftaki sesi biraz kısabilsem bütün sorunum çözülecek.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Reis kablosunu takınaca yani jak girişini o zaman windows jak girişli olarak gördüğü için realtek’te kulaklık gözüküyo orda sağ sol ayarı yapılıyor kablolu olarak kullanabilirsin dengeli bi şekilde hic yoktan iyidir
Tamamda kablosuz kulaklığa bu kadar para dökmenin bir anlamı kalmıyor ki o zaman.

Tamamda kablosuz kulaklığa bu kadar para dökmenin bir anlamı kalmıyor ki o zaman.
Haklısın gerçekten çok can sıkıcı bir durum benimde basımda aynı dert var fakat bendeki çok abartılı bi şekilde değil bazen diyorum acaba dengelide benmi abartıyorum. Senin olay nasıl tam olarak yani bariz bi şekildemi sesin bi tarafta oluşu mesela farklı oyun müzik film bunlarin hepsinde aynı tarafmı çok ses veriyo

Haklısın gerçekten çok can sıkıcı bir durum benim de basımda aynı dert var fakat bendeki çok abartılı bir şekilde değil bazen diyorum acaba dengelide benmi abartıyorum. Senin olay nasıl tam olarak yani bariz bir şekildemi sesin bir tarafta oluşu mesela farklı oyun müzik film bunlarin hepsinde aynı tarafmı çok ses veriyor

Bazı müziklerde çok belli oluyor. Diğer türlü bende bazen sorun bende mi diyorum fakat şunu fark ettim. Bu sorgulama işi insanı daha da deliye çeviriyor. Belli belirsiz çok ayar ediyor beni.

Bazı müziklerde çok belli oluyor. Diğer türlü bende bazen sorun bende mi diyorum fakat şunu fark ettim. Bu sorgulama işi insanı daha da deliye çeviriyor. Belli belirsiz çok ayar ediyor beni.
Psikolojim bozulacak valla ben yolladım servise 6 gün oldu alalı muhtemelen bayram sonuna ulaşır kargo servise. Sorun yok diyip geri göndermelerinden korkuyorum az para değil. Sen daha önce gönderdinmi sonuç nasıl oldu.
Psikolojim bozulacak valla ben yolladım servise 6 gün oldu alalı muhtemelen bayram sonuna ulaşır kargo servise. Sorun yok diyip geri göndermelerinden korkuyorum az para değil. Sen daha önce gönderdinmi sonuç nasıl oldu.
Servis sonuçlandı sıfır ürün gönderecekler insallah bundada sorun yaşamam

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı