Windows 10 sıfırlama hangi diske yapılacak?

WaterShot

Decapat
Windows 10 ayarlardan sıfırlama yapılırken D diskine mi C diskine mi mi sıfırlama yapılacak diye sormuyor. Ben D diskine önemli dosyalarımı attımsonra Windows ayarlardan sıfırlamaya girdim videolarda soruyor tüm diskler temizlensinmi diye ama ben de sormuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 ayarlardan sıfırlama yapılırken D diskine mi C diskine mi mi sıfırlama yapılacak diye sormuyor. Ben D diskine önemli dosyalarımı attımsonra Windows ayarlardan sıfırlamaya girdim videolarda soruyor tüm diskler temizlensinmi diye ama ben de sormuyor.
İzlediğiniz videoda C ve D dizinleri iki farklı SSD/HDD iken, sizin tek bir diskte iki bölüm şeklinde ayrılmış olma ihtimali geliyor aklıma... 🤔

Şimdi ben sıfırlamaya basınca hangi seçeneklere basmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz ?
Temiz kurulum istiyorsanız, herşeyi sile basacaksınız. Programlar ve ayarlar silinip sadece dosyalarınızın kalmasını istiyorsanız, alttaki seçeneği kullanacaksınız. Zaten açıklama yapıyor size.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı