Windows 10 Sizce Diğer Sürümlere Göre Neden Daha İyi?

Windows 7 ve sonrası sürümleri imzamdaki bilgisayarda bir çok kez kullandım. Windows 7'ye eski arayüzünden dolayı pek ısınamamıştım. Windows 10'da ise performansımın diğer sürümlere oranla düştüğünü gördüm. Şuan Windows 8.1 kullanıyorum. Hem performans yönünden hem de arayüz yönünden beni tatmin ediyor.

Şunu da söylemeden geçemem. İyi bir sisteme sahipseniz, Windows 10'un kullanımı bir o kadar keyifli ve iyi bir hal alıyor.

Yazılımların ve işletim sistemlerinin güncel olması daha uygun. Windows 7, 2020 yılında tamamen desteği sona erecek. Kullandığım leptopda Windows 10 var. 2013 yılında aldım. Çok hızlı çalışıyor ve stabil. Çoğu sürücüyü kendi kuruyor. Yenilikçi.

@Dr. Sheldon C. , @Silinen üye 2009'luk bir sisteme GT730 ve +4GB RAM eklemesi yaparak Windows 10'u gayet verimli kullanıyorum. Geç açılmıyor aksine W7'den daha hızlı açılıyor neredeyse. Bence W10 tercih edilmelidir en azından 2 GB RAM'e sahip PC'ler için.

Ben de 2008'lik sisteme W10 kurdum. 3 GB RAM ile kullanmaktayım. Hızlı başlatma olduğu için Windows 7'den çok daha hızlı. Ama benim tavsiyem 4 GB ve altı ürünlere Windows Thin PC kurulmalı.

Windows 10'un eksiklikleri var. Windows 8.1'i hiç sevmem.
En iyisi windows 7.
Windows 7 kadar güzel bir işletim sistemi yok. Hem hoş, hem güzel, hem performanslı.
Eski ve yeni oyunları kaldırmayan bir bilgisayara sahip olanlar, kuşkusuz windows 7 kullanmalarını tavsiye ediyorum.
Fakat benim gibi AAA oyunlarda takılanlar varsa Windows 10 mecburen. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel işletim sistemleri her zaman daha iyidir. Güncellemeler alarak oyun içi optimizasyonlar geliştiriliyor bu da daha fazla performans demek.
Bu arada Windows 10 düşmanı olmanızın nedeni nedir? Ben de Windows 7 düşmanıyım da.
Şunu söyleyebilirim sadece DX12.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı