İki farklı ISO mevcut, Business, yani iş dünyası için olan, bir de Consumer, yani tüketici için olan. Bu ISO'ların içeriği şu şekilde:
Forumda vardı zaten görmediniz mi?Taze taze geldi hemen güncelliyorum 1903 sürümüne.
18362.53 yapı numarası ile çıkacaktır muhtemelen. O sürümü indirip Windows Update ile güncelleme yaparsanız yapı numaranız da 18362.53 olacaktır.@Recep Baltaş 1903 sürümü Bu Konuda ki en son sürüm mü Microsoft un mayıs ayında yayımlayacağı sürüm müdür?
@Recep Baltaş 1903 sürümü Bu Konudaki en son sürüm mü Microsoft'un mayıs ayında yayımlayacağı sürüm müdür?
18362.53 yapı numarası ile çıkacaktır muhtemelen. O sürümü indirip Windows Update ile güncelleme yaparsanız yapı numaranız da 18362.53 olacaktır.
Bende 9 Nisan da paylaşılan sürümü indirip kurdum. Şimdi tekrar temiz kurulum yapmaya gerek var mı?@Recep Baltaş 9 Nisan da paylaştığınız link üzerinden ben indirme yapmıştım 1903 sürümü kurdum tüm güncelleştirmeleri yaptım. 18362.53 yazıyor ozaman tekrar dan temiz kurulum yapmama gerek varmı? Eki Görüntüle 387472
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.