Windows 10 Superlite güvenilir mi?

songandalf

Centipat
Daha fazla  
RAM
16gb 2133mhz
Ekran kartı
amd 530tm
İşlemci
i7-7500U
Windows 10 Superlite performans artıyor mu ve güvenilir mi ve nereden indirilir?

SSD yazmayı unutmuşum M.2 SSD var 128 GB'lık Windows onda duruyor hep oyunlarda bazen performans düşüyorda geçsemmi diye düşünüyordum.

ReviOS önerebilirim neredeyse 1 seneden fazladır kullanıyorum bir problemle karşılaşmadım. 20 GB civarında yer kaplıyor.

Performansı artıyor mu peki az bir farkta olsa.

Yamalı Windows ISO'ların güvenliği doğrulanabilecek bir şey değil. LTSC kurmayı deneyebilirsin.

SSD yazmayı unutmuşum M.2 SSD var 128 GB'lık Windows onda duruyor hep oyunlarda bazen performans düşüyorda geçsemmi diye düşünüyordum.

Performansı artıyor mu peki az bir farkta olsa.

Elbette arttırıyor boş bir OS değil yine de tercih meselesi diyebiliriz 120 GB SSD niz varsa geçebilirsiniz ben az yer kapladığı için geçmiştim ama oyun performansları da epey güzel.

Yamalı Windows ISO'ların güvenliği doğrulanabilecek bir şey değil. LTSC kurmayı deneyebilirsin.

Oyun oynanacaksa önerilmez çekirdek gecikmeleri (kernel latency) yüksek.

Modifiyeli Windows tavsiye etmem. Windows update'i çıkardıkları için güncellemeleri alamıyorsun, ayrıca bir süre sonra illaki bir sorun çıkıyor. Home veya LTSC sürümü tercih etmenizi tavsiye ederim.

Hocam sisteminiz idare eder Windows 10 kursaniz bir şey olmaz Max 3-4 FPS arttirir superlite tahminen.

1695757079503.png

O kadar emin konuşmazdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı