Windows 10 "system service exception" ve "machine check exception" mavi ekran hatası

1) Aşağıdaki rehberi uygulayın ve sonuçları paylaşın.

2) Memtest86 testi uygulayın. Saatlerce bu test devam edebileceğinden dolayı en sona bırakın. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca bilgisayarınızın Casper Nirvana olduğunu görüyorum fakat modelini bulamıyorum. Bilgisayarın modeli nedir?

Son düzenleme:
Enes'e ek olarak: Ekran kartı sürücülerinizi DDU ile kaldırın ve güncelleyin. (AMD ise WHQL sürümünü kurun)

1) Aşağıdaki rehberi uygulayın ve sonuçları paylaşın.

2) Memtest86 testi uygulayın. Saatlerce bu test devam edebileceğinden dolayı en sona bırakın. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca bilgisayarınızın Casper Nirvana olduğunu görüyorum fakat modelini bulamıyorum. Bilgisayarın modeli nedir?

Dediğiniz ilk işlemi yaptım. pc ismini ve ilk işlemin son olarak gösterisini resim olarak atıyorum.

Öncelikle aşağıdaki driver linkine tıklayın ve indirin. Daha sonra internetten DDU yazılımını indirin. Hepsini indirdikten sonra aşağıdaki rehbere bakın. Rehberi güzelce okuyun ve denilenleri yapın yeter.

Driver: https://tr.download.nvidia.com/Windows/452.06/452.06-desktop-win10-64bit-international-whql.exe
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal
Ddu dan dediğiniz işlemi yaptım şuan ilk indirdiğim linki kurmam gerekiyor mu?

Evet gerekiyor, ekran kartınızın sürücüsü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı