Windows 10 "system service exception" ve "machine check exception" mavi ekran hatası

Evet gerekiyor, ekran kartınızın sürücüsü.
Sistem kontrolü sırasında hata alıyorum ''Windows un bu sürümüyle uyumlu değildir. Bu grafik sürücüsü, uyumlu grafik donanımı bulunamadı.''
sistem kontrolü aşamasında hata alıyorum
Sistem kontrolü sırasında hata alıyorum
hata 1.jpg

Son düzenleme:
AIDA64 raporunuz silinmiş. Ama Enes Nvidia sürücüsü önerdiğine göre kartınız Nvidia'dır. Şu yazılımı indirip kullanabilirsiniz.

AIDA64 raporunuz silinmiş. Ama Enes NVIDIA sürücüsü önerdiğine göre kartınız NVIDIA'dır. Şu yazılımı indirip kullanabilirsiniz.
GT630 yazıyordu AIDA raporunda.

Evet Windows 10 64 bit
Bilgisayarınız Windows 10 64 bit değil mi?
Evet Windows 10 64 bit
Bilgisayarınız Windows 10 64 bit değil mi?
Nvıdia geforce gt 630 ekran kartım
AIDA64 raporunuz silinmiş. Ama Enes Nvidia sürücüsü önerdiğine göre kartınız Nvidia'dır. Şu yazılımı indirip kullanabilirsiniz.
Arkadaşlar dediğiniz çok şeyi yaptım şuan ekran görselleri büyük ve kullanışsız kaldı. Ne yapmam gerekiyor nasıl düzelecek yardım olurmusunuz
Arkadaşlar yardımcı olur mesajınızı görünce umarım çözersiniz. @Enes3078 @Bora Dere
Arkadaşların dediklerini yaptım fakat son aşamada ekran kartının sürücüsünü yükleyemedik ve şuan bilgisiyarım 05 fps ile devam ediyor acil yardımınız lazım

Son düzenleme:
Geç geri dönüş için üzgünüm.

Sürücüleri nasıl güncelleyemediniz? Aygıt yöneticisinden de mi yapılmıyor? Kaldırma işlemini düzgün yaptınız değil mi?

Aşağıdaki videoya girin. O adımları uygulayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı