Tarik Arslan123
Femtopat
Arkadaşlar her zaman bu iki hatadan birisini alıyorum, format dahi attırsam çözülmedi. Özellikle oyun oynarken veya film izlerken veriyor.
Kusura bakmayın geç vakitte ben rahatsız ediyorum. Tarif ettiğiniz şekilde kaldırma işlemini yaptım. Verdiğin linklerden sürücüyü indirdim fakat her ikisindede aynı sorunla karşılaşıyorumGeç geri dönüş için üzgünüm.
Sürücüleri nasıl güncelleyemediniz? Aygıt yöneticisinden de mi yapılmıyor? Kaldırma işlemini düzgün yaptınız değil mi?
Aşağıdaki videoya girin. O adımları uygulayın.
İlginiz için teşekkür ederim. İyi akşamlarVaktin geç olması mühim değil. Enes hocam bahsettiğimiz yöntemi anlatmış, ona göre yapabilirsiniz.
Aşağıdaki videoya girin. O adımları uygulayın.
drive.google.com
O pencereye sağ tık ile tıklayıp donanım değişikliklerini tara tuşuna basın ve yine deneyin.Aşamalarda görüntü bağlaştırıcılarının altında ekran kartı hiç gözükmüyor sadece Microsoft temel görüntü bağlaştırıcısı var.
Aynı şekilde gözükmüyorO pencereye sağ tık ile tıklayıp donanım değişikliklerini tara tuşuna basın ve yine deneyin.
Dediğiniz her işlemi yaptım ve yine ekran kartı okunmuyor güncelleştirme esnasında ismi vardı ama şuan aygıtlar içinde gözükmüyor. Oyunlarda 05 fps alıyorumWindows Update çalıştırın ve tüm güncelleştirmeleri yükleyin. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın o halde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.