Windows 10 "system service exception" ve "machine check exception" mavi ekran hatası

Tarik Arslan123

Femtopat
Arkadaşlar her zaman bu iki hatadan birisini alıyorum, format dahi attırsam çözülmedi. Özellikle oyun oynarken veya film izlerken veriyor.

1) Aşağıdaki rehberi uygulayın ve sonuçları paylaşın.

2) Memtest86 testi uygulayın. Saatlerce bu test devam edebileceğinden dolayı en sona bırakın. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca bilgisayarınızın Casper Nirvana olduğunu görüyorum fakat modelini bulamıyorum. Bilgisayarın modeli nedir?

Son düzenleme:
Enes'e ek olarak: Ekran kartı sürücülerinizi DDU ile kaldırın ve güncelleyin. (AMD ise WHQL sürümünü kurun)

Dediğiniz ilk işlemi yaptım. pc ismini ve ilk işlemin son olarak gösterisini resim olarak atıyorum.

Ekran kartınız yazmıyor. AIDA 64 testi paylaşabilirsiniz. Ya da ekran kartınızın modelini biliyorsanız buraya yazın ki WHQL sürüm link vereyim

Ddu dan dediğiniz işlemi yaptım şuan ilk indirdiğim linki kurmam gerekiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…