T Tarik Arslan123 Femtopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 17 16 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar her zaman bu iki hatadan birisini alıyorum, format dahi attırsam çözülmedi. Özellikle oyun oynarken veya film izlerken veriyor.
Arkadaşlar her zaman bu iki hatadan birisini alıyorum, format dahi attırsam çözülmedi. Özellikle oyun oynarken veya film izlerken veriyor.
KS KS T Tarik Arslan123 Femtopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 17 16 Eylül 2020 #21 Bora Dere dedi: Evet gerekiyor, ekran kartınızın sürücüsü. Genişletmek için tıkla... Sistem kontrolü sırasında hata alıyorum ''Windows un bu sürümüyle uyumlu değildir. Bu grafik sürücüsü, uyumlu grafik donanımı bulunamadı.'' Bora Dere dedi: Evet gerekiyor, ekran kartınızın sürücüsü. Genişletmek için tıkla... sistem kontrolü aşamasında hata alıyorum hata 1.jpg drive.google.com Bora Dere dedi: Evet gerekiyor, ekran kartınızın sürücüsü. Genişletmek için tıkla... Sistem kontrolü sırasında hata alıyorum hata 1.jpg Son düzenleme: 16 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Evet gerekiyor, ekran kartınızın sürücüsü. Genişletmek için tıkla... Sistem kontrolü sırasında hata alıyorum ''Windows un bu sürümüyle uyumlu değildir. Bu grafik sürücüsü, uyumlu grafik donanımı bulunamadı.'' Bora Dere dedi: Evet gerekiyor, ekran kartınızın sürücüsü. Genişletmek için tıkla... sistem kontrolü aşamasında hata alıyorum hata 1.jpg drive.google.com Bora Dere dedi: Evet gerekiyor, ekran kartınızın sürücüsü. Genişletmek için tıkla... Sistem kontrolü sırasında hata alıyorum hata 1.jpg
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.822 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 16 Eylül 2020 #22 AIDA64 raporunuz silinmiş. Ama Enes Nvidia sürücüsü önerdiğine göre kartınız Nvidia'dır. Şu yazılımı indirip kullanabilirsiniz. NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com Artı 0 Eksi
AIDA64 raporunuz silinmiş. Ama Enes Nvidia sürücüsü önerdiğine göre kartınız Nvidia'dır. Şu yazılımı indirip kullanabilirsiniz. NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 16 Eylül 2020 #23 Bora Dere dedi: AIDA64 raporunuz silinmiş. Ama Enes NVIDIA sürücüsü önerdiğine göre kartınız NVIDIA'dır. Şu yazılımı indirip kullanabilirsiniz. NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... GT630 yazıyordu AIDA raporunda. Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: AIDA64 raporunuz silinmiş. Ama Enes NVIDIA sürücüsü önerdiğine göre kartınız NVIDIA'dır. Şu yazılımı indirip kullanabilirsiniz. NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... GT630 yazıyordu AIDA raporunda.
KS KS T Tarik Arslan123 Femtopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 17 16 Eylül 2020 #24 Bora Dere dedi: AIDA64 raporunuz silinmiş. Ama Enes Nvidia sürücüsü önerdiğine göre kartınız Nvidia'dır. Şu yazılımı indirip kullanabilirsiniz. NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Enes3078 dedi: GT630 yazıyordu AIDA raporunda. Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı tekrar aldım Bu Nvıdıa grafik sürücüsü, Windowsun bu sürümüyle uyumlu değildir. Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: AIDA64 raporunuz silinmiş. Ama Enes Nvidia sürücüsü önerdiğine göre kartınız Nvidia'dır. Şu yazılımı indirip kullanabilirsiniz. NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Enes3078 dedi: GT630 yazıyordu AIDA raporunda. Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı tekrar aldım Bu Nvıdıa grafik sürücüsü, Windowsun bu sürümüyle uyumlu değildir.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 16 Eylül 2020 #25 Tarik Arslan123 dedi: Aynı hatayı tekrar aldım Bu Nvıdıa grafik sürücüsü, Windowsun bu sürümüyle uyumlu değildir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız Windows 10 64 bit değil mi? Artı 0 Eksi
Tarik Arslan123 dedi: Aynı hatayı tekrar aldım Bu Nvıdıa grafik sürücüsü, Windowsun bu sürümüyle uyumlu değildir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız Windows 10 64 bit değil mi?
KS KS T Tarik Arslan123 Femtopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 17 16 Eylül 2020 #26 Evet Windows 10 64 bit Enes3078 dedi: Bilgisayarınız Windows 10 64 bit değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet Windows 10 64 bit Enes3078 dedi: Bilgisayarınız Windows 10 64 bit değil mi? Genişletmek için tıkla... Nvıdia geforce gt 630 ekran kartım Bora Dere dedi: AIDA64 raporunuz silinmiş. Ama Enes Nvidia sürücüsü önerdiğine göre kartınız Nvidia'dır. Şu yazılımı indirip kullanabilirsiniz. NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar dediğiniz çok şeyi yaptım şuan ekran görselleri büyük ve kullanışsız kaldı. Ne yapmam gerekiyor nasıl düzelecek yardım olurmusunuz PhySx1 dedi: Arkadaşlar yardımcı olur mesajınızı görünce umarım çözersiniz. @Enes3078 @Bora Dere Genişletmek için tıkla... Arkadaşların dediklerini yaptım fakat son aşamada ekran kartının sürücüsünü yükleyemedik ve şuan bilgisiyarım 05 fps ile devam ediyor acil yardımınız lazım Son düzenleme: 16 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Evet Windows 10 64 bit Enes3078 dedi: Bilgisayarınız Windows 10 64 bit değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet Windows 10 64 bit Enes3078 dedi: Bilgisayarınız Windows 10 64 bit değil mi? Genişletmek için tıkla... Nvıdia geforce gt 630 ekran kartım Bora Dere dedi: AIDA64 raporunuz silinmiş. Ama Enes Nvidia sürücüsü önerdiğine göre kartınız Nvidia'dır. Şu yazılımı indirip kullanabilirsiniz. NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar dediğiniz çok şeyi yaptım şuan ekran görselleri büyük ve kullanışsız kaldı. Ne yapmam gerekiyor nasıl düzelecek yardım olurmusunuz PhySx1 dedi: Arkadaşlar yardımcı olur mesajınızı görünce umarım çözersiniz. @Enes3078 @Bora Dere Genişletmek için tıkla... Arkadaşların dediklerini yaptım fakat son aşamada ekran kartının sürücüsünü yükleyemedik ve şuan bilgisiyarım 05 fps ile devam ediyor acil yardımınız lazım
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.822 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 16 Eylül 2020 #27 Geç geri dönüş için üzgünüm. Sürücüleri nasıl güncelleyemediniz? Aygıt yöneticisinden de mi yapılmıyor? Kaldırma işlemini düzgün yaptınız değil mi? Artı 0 Eksi
Geç geri dönüş için üzgünüm. Sürücüleri nasıl güncelleyemediniz? Aygıt yöneticisinden de mi yapılmıyor? Kaldırma işlemini düzgün yaptınız değil mi?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 16 Eylül 2020 #28 Aygıt yöneticisine girin ve oradan ekran kartınızı elle yükleyin. Artı 0 Eksi
KS KS T Tarik Arslan123 Femtopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 17 16 Eylül 2020 #29 Enes3078 dedi: Aygıt yöneticisine girin ve oradan ekran kartınızı elle yükleyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Enes3078 dedi: Aygıt yöneticisine girin ve oradan ekran kartınızı elle yükleyin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Enes3078 dedi: Aygıt yöneticisine girin ve oradan ekran kartınızı elle yükleyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Enes3078 dedi: Aygıt yöneticisine girin ve oradan ekran kartınızı elle yükleyin. Genişletmek için tıkla...
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 16 Eylül 2020 #30 Aşağıdaki videoya girin. O adımları uygulayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Aşağıdaki videoya girin. O adımları uygulayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et