Windows 10 temiz kurulum nasil yapilir?

Ardi

Kilopat
Yer
KOSOVA-PRIZREN
Daha fazla  
Arkadaslar Windows 8.1 pro dan Windows 10 pro'ya yukseltme yaptim ama malesef ki windwos 8.1 pro'dan kalan sorun windows 10 pro'da da yasiyorum. Svchost.exe islemciyi yiyip bitiriyor ve temiz kurulum yapma karari aldim. Peki temiz kurulum nasil olacak? Microsoft web sitesinden Windows 10 iso indirdim. DVD'ye nasil yazacagim? Format esnasinda key isteyecek mi? Bu arada butun diski silecegim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pro versiyonunu indirdiğinize eminseniz Rufus ile USB'ye yazabilirsiniz. İlla DVD'ye yazmak istiyorum diyorsanız PowerISO, WinISO tarzı programları kullanabilirsiniz.
Kurulum sırasında anahtar isteme ekranlarını atla diyerek geçebiliyorsunuz. Kurulumdan sonra da donanım kimliğinizi tanıyarak etkinleşecektir.

Ben iso dosyasini indirdigim an indirme bitiginde bana hemen DVD'ye yaz secegeni var onu kulanabilirmiyim? Microsoft'un kendi sitesinden indirdim iso dosyasini.

Son düzenleme:
Pro versiyonunu indirdiğinize eminseniz Rufus ile USB'ye yazabilirsiniz. İlla DVD'ye yazmak istiyorum diyorsanız PowerISO, WinISO tarzı programları kullanabilirsiniz.
Kurulum sırasında anahtar isteme ekranlarını atla diyerek geçebiliyorsunuz. Kurulumdan sonra da donanım kimliğinizi tanıyarak etkinleşecektir.

Peki başka bir bilgisayarda nasıl etkinleştireceğiz? Amacım temiz bir Windows 10 format cd'si oluşturma.

Ben iso dosyasini indirdigim an indirme bitiginde bana hemen DVD'ye yaz secegeni var onu kulanabilirmiyim? Microsoft'un kendi sitesinden indirdim iso dosyasini.
Windows'un kendi DVD'ye yazma programı ile yazdırınca bootable oluyor mu bilmiyorum. Deneme amaçlı yazdırın dediğiniz şekilde, sonra sistemi yeniden başlatarak DVD ile boot etmeyi deneyin. Kuruluma geçerse olmuş demektir. İsterseniz kurulumdan çıkabilirsiniz.

Peki başka bir bilgisayarda nasıl etkinleştireceğiz? Amacım temiz bir Windows 10 format cd'si oluşturma.
Yükseltme yaptığınız bilgisayarda etkinleştirme yapabilirsiniz sadece. Format CD'si oluşturmada bir engeliniz yok. İstediğiniz bilgisayarda hazırlayabilirsiniz. Ama başka bir bilgisayara temiz kurulum yapacağım derseniz etkinleştirme olmaz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı