Windows 10 ucuza nasıl kullanılır?

Efe1378

Femtopat
Orijinal Windows'u nasıl kullanırım? 1500 TL vermek zorunda mıyım? Yasal Windows'u çok para vermeden kullanabilmenin yolları var mı? Aydınlatırsanız sevinirim.

Orijinal Windows'u nasıl kullanırım? 1500 TL vermek zorunda mıyım? Yasal Windows'u çok para vermeden kullanabilmenin yolları var mı? Aydınlatırsanız sevinirim.

Hocam internette kod satan yerler var ayriyeten bilgisayarcıya götürerek orijinal olabiliyor, 20-50TL fiyatına, 4-5 arkadaşım 30TL verip Windows almışlardı.Herhangi bir sorunla karşılaşmamışlar.

Ben 9 TL'ye aldığım Windows 10 Pro anahtarını hala kullanıyorum aynı bilgisayara 3 kez format atmama rağmen. Kendi fiyatı çok pahalı zaten. Türkiye'de alan insanların olduğunu düşünmüyorum.

Hocam internette kod satan yerler var ayriyeten bilgisayarcıya götürerek orijinal olabiliyor.
Bakkalların çoğu korsan Windows kurar, umarım bunu biliyorsundur.

O kadar para akıtmaya gerek yok. YazılımBudur çöpünden alma OEM key, Sağlamlisans üzerinden al.

Hatta sağ altta olan watermark ve ufak kısıtlamalar ile yaşıyabiliyorsan Windows 10'u deneme sürümü bitse bile kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bakkalların çoğu korsan Windows kurar, umarım bunu biliyorsundur.

O kadar para akıtmaya gerek yok. YazılımBudur çöpünden alma OEM key, Sağlamlisans üzerinden al.

Hatta sağ altta olan watermark ve ufak kısıtlamalar ile yaşıyabiliyorsan Windows 10'u deneme sürümü bitse bile kullanmaya devam edebilirsiniz.
Bakkala verirsen korsan kurar doğru :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı