Windows 10 ücretsiz mi?

tianleile

Hectopat
Katılım
17 Mart 2014
Mesajlar
72
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yeni toplayacağım sisteme Windows 10 kurmak istiyorum ama birde işletim sistemi için harcama yapmak istemiyorum. Windows 10 kurulum yaptıktan sonra lisans almak gerekli mi? Yoksa Windows 7 mi kurmalı mıyım?
 
G2A gibi sitelerden OEM anahtar kodunu 100 TL civarı bulabilirsin birde üniversite mailine windows veren bir site olacaktı adresi bilmiyorum.
 
Bu zamana kadar hep Windows 7 Ultimate 64Bit kullandım. Hiçbir sorunum da olmadı. Windows 10'u GTX960 Directx12 desteğini alabilmek için kurmayı düşünüyordum. Win7 kursam nasıl olur sizce?
 
Dostum bir aralar Windows, 8.1'i olan kullanıcıları ücretsiz olarak lisansını Windows 10'a taşıyordu ama kampanya bitti diye biliyorum.

Windows 7 de DX12'den yararlanamazsın.
 
Oynarsınız elbetteki zaten oyunların %95'i DX11 kullanılarak hazırlanmış oyunlar. Sadece yeni çıkacak olan DX12 kullanan oyunlarda sıkıntı yaşarsınız.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı