Windows 10 UEFI Kurulum İlerlemiyor

HardName

Hectopat
Arkadaşlar markası Dell olan bir laptopa UEFI W10 kurulumu yapıyorum. Sabahtan beri kurulum aşırı yavaş bir şekilde ilerliyor ve yaklaşık 3 saattir attığım şekilde sabit. Sabahtan beri kaç kere denediysem her seferinde böyle aşırı yavaş ilerledi. En son bırakayım dedim. Laptop yaklaşık 8-9 saattir bu aşamaya kadar geldi. Son 3 saattir ise bir değişim yok. Yardımlara açığım. Bu arada format USB'sinde bir sorun yok, geçen hafta da format atmıştım.

1558723605638.jpeg

Format atmadan PC açılmıyordu zaten. Otomatik onarma başlatılıyor tarzı bir yazıda kalıyordu ekran. Bilgisayarda sadece 500 GB HDD var acaba sorun HDD mi?Bu arada 3 adet USB portunu da denedim. Portların hepsinde aynı durum yaşandı. USB çalışır durumda bir sorun yok daha geçen hafta kendi PC me sorunsuz format attım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir tane 2.5 inç disk geçti elime windows 10 u gayet hızlı kurdu. Sonra bu geldi ekrana. Bios ayarlarını defaulta aldım. Hdd de bilgisayara bağlı. Sorun nedir acaba ?
20190527_235819.jpeg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı