Bende Windows 10 var ama dosyaları toplu seçim yaparken donarak yapıyor 120 GB SSD içine kurulu ben biraz oyun oynayan biriyim sizce Win7 geçsem mantıklı olur mu sistemim.
10GB RAM.
GT730.
FX8350.
Arkadaş Win 10 kullanıyor zaten. Burnunuzla mı okudunuz acaba?Windows 10'a geçmenizi tavsiye ederim.
Çok büyük bir dosya seçiyorsanız olabilitesi olan bir şey aslında. Ben de birkaç kez rastladım. Mesela oyun dosyalarını seçerken 4500 tane toplamda 90 GB dosya seçmiştim o zaman 3-4 saniye yanıt vermedi.Bilemiyorum ki toplu seçme sırasında seçme yerinde donma gibi bir durum oluyor neden sizce ama sistem hiç donmuyor sadece dosyaları topluca seçerken donuyor.
Windows bir de son sürüm bir de.
Win 7 geçmeniz mantıksız olur orada da daha yüksek performans alacağınızı garanti edemeyiz. Win 10 için yeterli RAM'iniz ve SSD'niz var. SSD marka modeli nedir acaba?
Son olarak Windows 8'i de düşünebilirsiniz.
Arkadaş Win 10 kullanıyor zaten. Burnunuzla mı okudunuz acaba?
Bu tavırla bir yere gelemezsiniz.Win 7 geçmeniz mantıksız olur orada da daha yüksek performans alacağınızı garanti edemeyiz. Win 10 için yeterli RAM'iniz ve SSD'niz var. SSD marka modeli nedir acaba?
Son olarak Windows 8'i de düşünebilirsiniz.
Arkadaş Win 10 kullanıyor zaten. Burnunuzla mı okudunuz acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.