Windows 10 Wi-Fi gözükmüyor

Merhaba, direkt şöyle söyleyebilirim ki ne aygıt yöneticisinde, ne de ağ bağlantılarında direkt Wi-Fi gözükmüyor. Görüntüler aşağıda zaten. Bunu nasıl çözebiliriz arkadaşlar 2-3 tane Wi-Fi driveri de yükledik. Laptop Lenovo model. Kablosuz ağ bağlantısı direkt gözükmüyor.

Eki Görüntüle 2428940

Eki Görüntüle 2428943

Eki Görüntüle 2428942
Hocam gördüğüm kadarıyla driver kurulu değil ethernet kablosu kullanarak internete erişim sağlayın ardından ise laptop üreticinizin sitesine girin oradan driverları ister otomatik ister manuel olarak kurabilirsiniz

Aygıt yönetiminde üzerinde turuncu ünlem olanlardan birisi.
Sadece bunlarda ünlem var.

Hocam gördüğüm kadarıyla driver kurulu değil Ethernet kablosu kullanarak internete erişim sağlayın ardından ise laptop üreticinizin sitesine girin oradan driverları ister otomatik ister manuel olarak kurabilirsiniz.

Laptopun linki bu:

Hiçbir türlü driveri bulamadım bulup atarsanız çok makbule geçer.

Dosya Ekleri

• 1740128209783.png
    1740128209783.png
    12,5 KB · Görüntüleme: 22
Wi-Fi sürücüsü yüklenmiş o zaman. Windows Update bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin.
Evet çok kez indirdim ettim en son olmuş demek ki. Windows Update şu an yapılıyor. Bittikten sonra haber edeceğim.

Evet çok kez indirdim ettim en son olmuş demek ki. Windows Update şu an yapılıyor. Bittikten sonra haber edeceğim.

Oldu çok teşekkürler çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Son düzenleme:

Oldu çok teşekkürler çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Sizin çözüm olarak işaretlemeniz gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı