Windows 10'a geçmek için sebepler

Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar. Benim makalelerime veya önerilerime bakanların şaşırdığına eminim ama doğru. Bu rehberde Windows 10'a geçmek için sebepler sunacağım. O zaman başlayalım;

1 - Daha önceki rehberlerimde bahsettiğim işletim sistemi aşırı şişmesi ve ayda 1 format istemesi 21H1 sürümünde düzeltilmiştir bence.
2 - Windows 10'un 21H1, LTSC, 1511 sürümleri dışında hiçbirini önermem. Elbet bir sıkıntısı oluyor lakin 21H1 sürümünde aşırı stabilizasyon ve performans iyileştirmeleri gelmiş.
3 - Windows 7 kullanmış biri olarak, Windows 7'yi sadece eski UEFI desteklemeyen sisteme öneririm. Yeni, güncel sisteminiz varsa Windows 7 şişip sizi darlıyacaktır. Ancak eski sistemlerde aşırı stabil.

Kısaca böyle, daha öncelerden olsa önermezdim ama bu sürüm olmuş. Tahminimce bir sonraki LTSC sürümü 21H1 olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
21H1 gerçekten kararlı. Herkes modifiye edilmiş .iso düşmanı fakat belirli bir kaç kişinin yaptığı ve çoğu kişinin kullanıp zarar görmediği dağıtıcılar mevcut. Kişisel tercih meselesi tabii. 21H1 altındaki sürümlerde çok hatayla karşılaşmıştım. Önerim 21H1'dir arkadaşın da dediği gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı