Windows 10'a geçtim

Özellikte ekleniyor zaman zaman genelde hata düzeltmek için.


Bu siteden takip edebilirsiniz Microsoft'un kendi sitesi.

3 çizgiye basıp sürüm seçmeniz lazım.

Hocam bilgisayar açılırken resim bulanık çözümünü buldum: | REG ADD HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\System /v DisableAcrylicBackgroundOnLogon /t REG_DWORD /d 1 | kodunu CMD'yi yönetici olarak açtıktan sonra ekrana yazın sonra PC'yi yeniden başlatın.
 
Hocam bilgisayar açılırken resim bulanık çözümünü buldum: | reg add HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\System /v disableacrylicbackgroundonlogon /t reg_dword /d 1 | kodunu CMD'yi yönetici olarak açtıktan sonra ekrana yazın sonra PC'yi yeniden başlatın.

Hocam rehber olarak atın bence beğenilir.
 
Denedim çalıştı.

Çalışıyorsa çok güzel. Az önce Windows 11 slayt gösterisini seçtim bu resmi buldum. Ne kadar da güzeller. 😍

th_id=OHR.BBMomCub_ROW4809832038_1920x1080.jpg&rf=LaDigue_1920x1080.jpg
 
Abi yorumlari okudum da bir isletim sisteminden nefret etmek veya bir isletim sisteminin fanatigi olmak nedir ya? Ister Windows XP kullanirsin, ister gider Hackintosh yaparsin. Bu kadar basit. Arti ve eksilerini sen gorursun tecrube edersin. Konunun kendisi bos zaten ama yorumlarda ayri bir bos.
 
Şu Windows 7'yi kullanma sevdasından artık uzak durun. Hayata bakış açınızı değiştirin. Teknoloji gelişiyor geçmiş geçmişte kaldı. Tamam o zamanlar küçüktük severek kullanıyorduk, kimisinin beğendiği özelliklerini kullanma veya meşhur oyunlarını oynama zevki vardı artık bitti.
Güvenlik güncellemeleri, yazılımların desteği olsa gayet de kullanılabilir bir işletim sistemi. Halen beğendiğim ve Windows 10'da görmediğim bazı özellikler var. Kimsenin ne kullandığına karışamazsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı