Çözüldü Windows 10'da WD hard disk şifreyi girdikten sonra klasör açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

boredlikealemon

Centipat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
wd harddisk wdbacx7500ard 00
Merhaba, içerisinde fotoğrafların vs. olduğu hard disk şifreli ve yıllardır kullanıyoruz fotoğraflar vs. var içerisinde. Cihazda sorun yok Win 8.1 kullanan laptopta açılıyor fakat Windows 10 kullanan iki laptopta da açılmıyor. Bu sefer açılacak sandım unlocked olmasına rağmen ek klasör açarak içerisindekileri göstermiyor. Win 8.1'e takıp şifreyi kaldırsam sorunum çözülür mü nasıl kaldırabilirim şifresini? Teşekkürler şimdiden.

Çözüm
Şifrenin konulduğu kullanıcı kimliği ve işletim sistemi farklı olunca açılmaz. Açılan sistemde şifrelemeyi kaldırın sorun kalmaz.
Şifrenin konulduğu kullanıcı kimliği ve işletim sistemi farklı olunca açılmaz. Açılan sistemde şifrelemeyi kaldırın sorun kalmaz.
Merhaba, dosyalar açıldı fakat ayarlardan şifreyi nasıl kaldıracağımı ta
Bir uygulama kurdum diğer bilgisayara takıp gerçekten sorunum çözüldü. Çok teşekkürler!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı