Bu kötü olmuş. Gelecekte oynamak istersem sorun çıkaracak demektir bu. Ama oynamayı en azından uzunca bir süre planlamıyorum. CS:GO fazlasıyla yetiyor bana.Bende geçmiştim ama Valorant ne yazikki oynayamiyordum o yüzden Windows 10'a geri döndüm.
Bu kötü olmuş. Gelecekte oynamak istersem sorun çıkaracak demektir bu. Ama oynamayı en azından uzunca bir süre planlamıyorum. CS:GO fazlasıyla yetiyor bana.Bende geçmiştim ama Valorant ne yazikki oynayamiyordum o yüzden Windows 10'a geri döndüm.
Bu kötü olmuş. Gelecekte oynamak istersem sorun çıkaracak demektir bu. Ama oynamayı en azından uzunca bir süre planlamıyorum. CS:GO fazlasıyla yetiyor bana.
Teşekkür ederim. Zaten Microsofttan indirmiştim ve USB hazır durumda.Windows 11 22H2 22621.232 Türkçe X64 ISO
Windows 11 22H2 22621.105 Türkçe x64 ISO. Final sürümü değildir. https://uupdump.net'den oluşturulmuştur. Herhangi bir şekilde ellenmemiştir. Deneme şansım inşallah yarın olacak. İsteyen deneyebilir. Yeni sürüme güncellendi. Windows 22H2 22621.232 İndirme adresi...www.technopat.net
Teşekkür ederim. Zaten Microsoft'tan indirmiştim ve USB hazır durumda.
TPM 2.0 destekliyor. Ancak secure boot kapalı durumda. USB'den boot edebilmem için bu şart.Hocam sisteminiz yetmiyorsa.
Bu sorun var TPM ve Secure Boot yok ise Valorant izin vermiyor.
Evet format yoluyla geçeceğim. 2 yıl oldu bilgisayarı alalı ve hiç format atmadım. Hazır geçmişken format atmayı düşündüm.Hocam format atacaksınız herhalde.
Bu 22H2 ama.Teşekkür ederim. Zaten Microsofttan indirmiştim ve USB hazır durumda.
Konuda final sürümü olmadığı yazıyor hocam. Tamamen resmi şekilde çıktığında kurmayı düşünüyorum güncelleme kısmından.Bu 22H2 ama.
TPM 2.0 destekliyor. Ancak Secure Boot kapalı durumda. USB'den boot edebilmem için bu şart.
Evet format yoluyla geçeceğim. 2 yıl oldu bilgisayarı alalı ve hiç format atmadım. Hazır geçmişken format atmayı düşündüm.
Secure boot seçeneği BIOS üzerinden açık olması şart mı? Kapalı durumda şu an çünkü.TPM ve Secure Boot var ise bir sorun oluşmaz Valorant oynayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.