Windows 10'dan 8.1'e geçilir mi?

• Konuyu başlatan m47
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 50
  • Görüntüleme 2.902
Hocam bende 2 GB RAM var. Ortalama 1.1 GB RAM tüketiyor. SL kullanıyorum.
Ben NTLite ile ayarladığım ISO'yla 900MB RAM tükettiğini gördüm boşta.

Performans sekmesinin de ekran görüntüsünü atabilir misiniz hocam?
Yanlış anlaşılmaya sebep vermem benim hatam, Windows'un genel RAM kullanımı yaklaşık 150 MB daha fazla, açılışta ise tek bir kullanıcı için 78 MB RAM harcıyor sistem. Farklı şeylerden bahsediyormuşuz.

111.PNG

Kullanımda olan RAM bellek miktarı bu şekilde, 78 MB ile kıyas edilemez tabii ki. Bütün kullanımlarla beraber yaklaşık 350-400 MB arası bir kullanım söz konusu.

Yanlış anlaşılmaya sebep vermem benim hatam, Windows'un genel RAM kullanımı yaklaşık 150 MB daha fazla, açılışta ise tek bir kullanıcı için 78 MB RAM harcıyor sistem. Farklı şeylerden bahsediyormuşuz.

Eki Görüntüle 1359906

Kullanımda olan RAM bellek miktarı bu şekilde, 78 MB ile kıyas edilemez tabii ki. Bütün kullanımlarla beraber yaklaşık 350-400 MB arası bir kullanım söz konusu.

Şu an 8.1 ISO'sunu USB belleğe yazıyorum kuruluma geçiyorum. Formattan sonra performans ayarlamaları yapacağım Windows 10 ile ilgili olan videolar, Regedit'ler işe yaramaz değil mi?
Öneriniz var mı?

Formattan sonra performans ayarlamaları yapacağım Windows 10 ile ilgili olan videolar, Regedit'ler işe yaramaz değil mi?
Kayıt defteri videolarına bakmayın, sisteminize zarar vermekten başka bir işe yaramaz o tür işlemler. Güvenlik konusunda kaygınız yoksa Windows Defender ve Windows Update başta olmak üzere iki hizmeti de kapatın. İmkanınız varsa Defender klasörünü silin, mecbur kaldığım için Unlocker programıyla zor da olsa silebildim, Internet Explorer'de yok bende, diğer Microsoft uygulamaları da yok (Paint, Ekran Okuyucu vb.) hepsinin kökünü Unlocker ile kazıdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı