Windows 10'dan Linux'a geçilir mi?

Evet arkadaşlar sizce Windows 10'dan Linux'a geçilir mi? Size bununla ilgili sorularım var.
1) Linux'a geçersem bilgisayardaki verilerim silinir mi?
2) Linux hangi oyunları destekler?
3) Windows 10 mu hızlıdır yoksa Linux mu?
4) Hangi dağıtım daha iyidir?
5) Linux bilmeden kullanılır mı?
6) Linux geçilmeye değer midir?
7) Windows 10 ve Linux aynı bilgisayarda kullanılır mı?
8) Linux'da canlı derslere katılabilir miyim?
Şimdiden teşekkürler.
Verilerinizi isterseniz yedekleyebilirsiniz.
Steam'deki bir çok oyunu destekler (Hepsi değil.).
Linux daha hızlıdır. Hatta bırak Windows 10'u, Windows 7'te fark atan dağıtımlar var.
Genelde her dağıtım her insan için aynı etkiyi bırakmaz. Ama ilk olarak ZorinOS'u öneriyorlar. Hiç denemedim ;)
Bilmeden kullanabilirsiniz. Tek bilmeniz gereken şey terminale bir yazı yapıştırırken CTRL+V değil CTRL+SHIFT+V yapmanız gerek :D
Değer.
Dualboot ile kullanabilirsiniz.
Zoom ise evet, diğer uygulamalardan emin değilim.

Linux iyi ama günümüzün oyunlarını oynayamazsın çünkü birçok yeni oyun Windows tabanlı ama iş veya ders için diyorsan Linux.

O Dual Boot oluyor :D

Anlatım derslerine ihtiyacın var. Neyse kim nasıl isterse öyle kullansın.
Sen öyle san.

Bilgisayarda aynı anda iki işletim sistemi olur mu diye sormuş. Bunun cevabı Dual Boot.

Diski ikiye bölmekten kastım şu : Bir diske işletim sistemini kur diğer diske Windows verilerini kaydedersin. İkisine de işletim sistemi kur yazdığımı göremiyorum.

Sen öyle san.

Bilgisayarda aynı anda iki işletim sistemi olur mu diye sormuş. Bunun cevabı Dual Boot.

Diski ikiye bölmekten kastım şu : Bir diske işletim sistemini kur diğer diske Windows verilerini kaydedersin. İkisine de işletim sistemi kur yazdığımı göremiyorum.
Böyle anlatsana kardeşim :D

Sen de sinirlenme, ben de :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı