Laerthos
Decapat
Hayır.
H-harbiden sebep?
Hayır.
Bu bilgiyi nereden edindiniz?Linux'ta birçok oyunu oynaayamazsın oynasan bile Windows'taki FPS'lerini alamazsın daha düşük olur
Bence KDE kullanılacaksa KDE Neon gibi hazır gelen bir şey veya Fedora daha iyi olur.
Arkadaş doğru söylüyor. Ben de FPS'in fazla olacağı görüşündeydim fakat pratikte öyle olmuyor. Oyun için çekilecek çile değil.Bu bilgiyi nereden edindiniz?
Birçok oyunu oynayabilir ve bazı oyunlar daha performanslı bile olabiliyor.
Arkadaş doğru söylüyor. Ben de FPS'in fazla olacağı görüşündeydim fakat pratikte öyle olmuyor. Oyun için çekilecek çile değil.
Fazla güzel ve hafif bir deneyim yaşatıyor. Konuyla alakasız ama KDE ekibinin sattığı bilgisayarlardan almak isterdim. Adamlar çok iyi iş çıkarıyor.KDE Neon kullanabilirim belki.
Arkadaş doğru söylüyor. Ben de FPS'in fazla olacağı görüşündeydim fakat pratikte öyle olmuyor. Oyun için çekilecek çile değil.
Oynadığınız oyunlara ProtonDB adlı siteden ne kadar iyi performansla oynayabildiğinize bakabilirsiniz.Harbiden öyleyse benim için büyük bir sıkıntı oluşur yani FPS falan bayağı düşüyor ise.
Hocam bir kaç tane Linux denedim. Hangileri hatırlamıyorum. 3 yıl geçti üzerinden zaten ama oyun oynuyorsanız geçmeyin. Söylendiği gibi değil gerçekten. Fakat kötü bir bilgisayarınız vardır oyun bile oynanmayacak derece de ona Linux kurmak mantıklı olabilir veya internette geziyorsunuzdur daha rahat ve akıcı gezmek için Linux kurulabilir.Harbiden öyleyse benim için büyük bir sıkıntı oluşur yani FPS falan bayağı düşüyor ise.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.