Windows 10'dan Linux'e geçilir mi?

Steam'den oynuyorsan öyle oluyor zaten ama baya işkence. Babanızın malı gibi savunmayın herkes biliyor Linux'un böyle olduğunu zaten. Arkadaşa şimdi Linux'u kurdurtacaksınız sonra ağlaya ağlaya geri dönecek Windows'a. Uğraştırıyorsunuz insanları durduk yere.
Babamizim mali olmamasina ragmen niye bu kadar savunuyoruz peki? Gulme sebebinizide anlayamadim, cevap yazamiyorsunuz galiba 🤕

Steam'den oynuyorsan öyle oluyor zaten ama bayağı işkence. Babanızın malı gibi savunmayın herkes biliyor Linux'un böyle olduğunu zaten. Arkadaşa şimdi Linux'u kurdurtacaksınız sonra ağlaya ağlaya geri dönecek Windows'a. Uğraştırıyorsunuz insanları durduk yere.

Hocam CS:GO benim sistemimi kaldırma ihtimali var ancak zaten CS:GO benim sistemim için büyük desem yalan olmaz gibi. Ahım şahım oynayacağımı sanmıyorum. Donanımım ortada zaten. AMD Radeon 6300M series, i5 işlemci, 4 GB RAM.

Hocam CS:GO benim sistemimi kaldırma ihtimali var ancak zaten CS:GO benim sistemim için büyük desem yalan olmaz gibi. Ahım şahım oynayacağımı sanmıyorum. Donanımım ortada zaten. AMD Radeon 6300M series, i5 işlemci, 4 GB RAM.
Ben de benzer bir sistemle denemiştim. Kurun hocam siz. Güzel sistem.

"Unutmayın ki; en büyük savaş, cehalete ve gericiliğe karşı yapılan savaştır” Bak sebebi.
@Laerthos tamam hocam siz kurun. Windows'a geri dönmek için yardım isterseniz etiketleyebilirsiniz.

Olay savaşa nasıl girdi? Gericilik ile şu an bu olayın ne alakası var hocam?

Ben de benzer bir sistemle denemiştim. Kurun hocam siz. Güzel sistem.

Deneyeceğim şu an. Kararımı verdim. Sizi etiketlerim Windows 10'a eğer dönmek istersem.

Mesajlara ifade bırakarak mı savaşıyorsunuz cehaletle? 🥶
Cevap bekliyorum mesajlarıma...
Savaşıyorum demedim. Sebep sordunuz ve söyledim. Direkt bir ithamda bulunursam sorun çıkar. Ayrıca sadece ifade atmıyorum, cevapta yazıyorum gördüğünüz üzere. İfade atıp kaçmışım gibi algı yapmayın. Tamam kursun diyorum zaten. Pardus'u öneriyorum hatta. Ben Windows fanıysam sen nesin? Sizin gibiler yüzünden ben Linux kurup ağlaya ağlaya geri dönmüştüm Windows'a. Bir kaç tane denedim üstelik.

Savaşıyorum demedim. Sebep sordunuz ve söyledim. Direkt bir ithamda bulunursam sorun çıkar. Ayrıca sadece ifade atmıyorum, cevapta yazıyorum gördüğünüz üzere. İfade atıp kaçmışım gibi algı yapmayın. Tamam kursun diyorum zaten. Pardus'u öneriyorum hatta.
Sadece bir kere cevap yazdiniz, o da bu mesaj.
Ben dediklerime bir cevap göremiyorum bu mesajda, ifade attiginiz mesajlarimi cevaplayin lutfen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı