Windows 10'dan Windows 7'ye Dönmeli Miyim?

Herhalde Windows 7 veya 8.1'e göre sıkıntı çeken tek kişi benim, oyunlarda fark yok ama internette sistem uyuz uyuz çalışıyor (sistemde sıkıntı var diyebilirsiniz, SSD ile kullandığım dönem bu yoktu ve Windows 7/8.1 sürümlerinde de yok).

Ondan türlü türlü sorunlarla ilgili konu açılıyor ve insanlar o sorunları Windows 7'ye geçince düzeliyor.
  1. Yeni nesil sistemlere Windows 7 kurulamıyor artık UEFI desteği yüzünden.
  2. Uygulamaların desteği sonlanmak üzere. Hatta Yeni çıkan CoD oyunu desteklemiyor.
  3. Yeni donanımların sürücüleri stabil çalışamıyor veya hiç yüklenemiyor.
Eğer 2008-2012 yılları arasında çıkmış bir model için konuşuyorsan haklısın ama bu dönemdeki sistemler için zehir gibi bir şey.

1. Yeni nesil sistemlere Windows 7 kurulamıyor artık UEFI desteği yüzünden.
  2. Uygulamaların desteği sonlanmak üzere. Hatta Yeni çıkan CoD oyunu desteklemiyor.
  3. Yeni donanımların sürücüleri stabil çalışamıyor veya hiç yüklenemiyor.
Eğer 2008-2012 yılları arasında çıkmış bir model için konuşuyorsan haklısın ama bu dönemdeki sistemler için zehir gibi bir şey.
Hayır ben Z390 anakartı olan bir sisteme Windows 7 kurdum ve stabil çalışıyor sürücü sıkıntısı yok. Windows 7 daha uzun yol gider.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı