mangalci659
Centipat
Ondan türlü türlü sorunlarla ilgili konu açılıyor ve insanlar o sorunları Windows 7'ye geçince düzeliyor.Daha stabil
Ondan türlü türlü sorunlarla ilgili konu açılıyor ve insanlar o sorunları Windows 7'ye geçince düzeliyor.Daha stabil
5400 RPM gibi düşük hızdaki HDD'lerde sorun yaşanılıyor. Bende öyleyim fakat 1903 ve 1909 ile o sorunu büüyk oranda çözdüler.7200 RPM HDD ile kullanıyorum. Gayet stabil.
1. Dünya savaşını görmüş eski HDD veya bozuk bir HDD falan kullanıldıysa normaldir sorun yaşanması.Ondan türlü türlü sorunlarla ilgili konu açılıyor ve insanlar o sorunları Windows 7'ye geçince düzeliyor.
Sorun HDD, SSD değil. i9 9900K sistem bile Windows 10'da düzgün çalışmıyor. Stabil ve güvenli bir sistem değil. Bende Windows 7 kurdum.1. Dünya savaşını görmüş eski HDD veya bozuk bir HDD falan kullanıldıysa normaldir sorun yaşanması.
Ondan türlü türlü sorunlarla ilgili konu açılıyor ve insanlar o sorunları Windows 7'ye geçince düzeliyor.
Sorun HDD, SSD değil. i9 9900K sistem bile Windows 10'da düzgün çalışmıyor. Stabil ve güvenli bir sistem değil. Bende Windows 7 kurdum.
Adam işi çözmüş alkış alalım lütfenWindows 10 satabil ve güvenli değil zaten hepimiz MS-Dos kullanmalıyız. (!)
Hayır ben Z390 anakartı olan bir sisteme Windows 7 kurdum ve stabil çalışıyor sürücü sıkıntısı yok. Windows 7 daha uzun yol gider.Eğer 2008-2012 yılları arasında çıkmış bir model için konuşuyorsan haklısın ama bu dönemdeki sistemler için zehir gibi bir şey.
- Yeni nesil sistemlere Windows 7 kurulamıyor artık UEFI desteği yüzünden.
- Uygulamaların desteği sonlanmak üzere. Hatta Yeni çıkan CoD oyunu desteklemiyor.
- Yeni donanımların sürücüleri stabil çalışamıyor veya hiç yüklenemiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.