Windows 10'dan Windows 7'ye Dönmeli Miyim?

Eski sisteminiz varsa Windows 8.1 tavsiyem.Ashamppo WinOptimizer veya CCLeaner gibi programlarla optimize edilebilir.Windows 7 14 Ocak'ta desteği sona eriyor.Core 2 Duo E7500 2GB 9500GT sistemimle rahat çalışıyordu.

Linux kurup keyfinize bakabilirsiniz :)
Katılıyorum herkes Linux'un zor olduğunu düşünüyor olmazsa bir distro kullanın ben Elementary os ve Zorin Os öneririm ama oyun için pek ideal değil ama exe dosyası çalıştırmak istiyorum derseniz Wine kullanın ama baya uzun sürüyor bana göre

Linux kurup keyfinize bakabilirsiniz :)
Linux dağıtımlarına yönelen (ev kullanıcıları) kişilerin sistemleri çok iyi olmadığı için oyunları da tam kaldırmayacağından her türlü (Windows 7 dışında) Linux dağıtımlarına yönelmeli diye düşünüyorum (kurabileceklerse Os X'te bir seçenek).

Linux dağıtımlarına yönelen (ev kullanıcıları) kişilerin sistemleri çok iyi olmadığı için oyunları da tam kaldırmayacağından her türlü (Windows 7 dışında) Linux dağıtımlarına yönelmeli diye düşünüyorum (kurabileceklerse Os X'te bir seçenek).
Açıkçası R5 2600 ve RX 590 sistemde kullanıyorum, bence çok hoş ve Windows ile kıyaslanamayacak kadar stabilitesi var. Dediğiniz gibi oyun konusunda bir tık eksiği var ama profesyonel kullanımda bence pencereli abimizi üçe beşe katlar :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı