Windows 10'dan Windows 7'ye Dönmeli Miyim?

Sorun HDD, SSD değil. i9 9900K sistem bile Windows 10'da düzgün çalışmıyor. Stabil ve güvenli bir sistem değil. Bende Windows 7 kurdum.
O yüzden mi Ryzen 5 bir işlemciye sahip olanlar Windows 7 kuramıyor değil mi o yüzden mi Windows Xp yeni nesil ekran kartı takınca mavi ekrana geçiyor öyle mi? Ayrıca kim demiş İ9 işlemci ile stabil çalışmadığını.

Sorun HDD, SSD değil. i9 9900K sistem bile Windows 10'da düzgün çalışmıyor, stabil ve güvenli bir sistem değil, ben Windows 7 kurdum.
Xeon E3-1220 V5 çok rahat çalışıyor ve i9 9900K çalışmıyor :/ Windows 10 stabil değil eski sistemler için ama yeni sistemlerde eski OS'lar kullanmak tam tersi daha fazla sıkıntı çıkarır, güvenlik konusunda Windows sürümleri arasında çok fark olmamakla beraber, aralarındaki en güvenli varyasyon Windows 10.

Acaba driverları nasıl buldunuz?
Donanım kimliğiyle biraz araştırdım ve buldum.
Ryzen 5 bir işlemciye sahip olanlar Windows 7 kuramıyor
Kuruluyor.
Xeon E3-1220 V5 çok rahat çalışıyor ve i9 9900K çalışmıyor :/ Windows 10 stabil değil eski sistemler için ama yeni sistemlerde eski OS'lar kullanmak tam tersi daha fazla sıkıntı çıkarır, güvenlik konusunda Windows sürümleri arasında çok fark olmamakla beraber, aralarındaki en güvenli varyasyon Windows 10.
Oyunlarda uçuyor PC. İşlemci, RAM kullanımı az. Saat gibi. Windows 10'u inanç gibi savunmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı