S
Silinen üye 106715
Ziyaretçi
Acaba driverları nasıl buldunuz?Hayır ben Z390 anakartı olan bir sisteme Windows 7 kurdum ve stabil çalışıyor sürücü sıkıntısı yok. Windows 7 daha uzun yol gider.
Acaba driverları nasıl buldunuz?Hayır ben Z390 anakartı olan bir sisteme Windows 7 kurdum ve stabil çalışıyor sürücü sıkıntısı yok. Windows 7 daha uzun yol gider.
O yüzden mi Ryzen 5 bir işlemciye sahip olanlar Windows 7 kuramıyor değil mi o yüzden mi Windows Xp yeni nesil ekran kartı takınca mavi ekrana geçiyor öyle mi? Ayrıca kim demiş İ9 işlemci ile stabil çalışmadığını.Sorun HDD, SSD değil. i9 9900K sistem bile Windows 10'da düzgün çalışmıyor. Stabil ve güvenli bir sistem değil. Bende Windows 7 kurdum.
Forumda kurmakta sıkıntı çekenler olmuştu bende şaşırdım bu olaya. Nasıl kurmayı becerdiniz?Hayır ben Z390 anakartı olan bir sisteme Windows 7 kurdum ve stabil çalışıyor sürücü sıkıntısı yok. Windows 7 daha uzun yol gider.
i9 9900K sistem bile Windows 10'da düzgün çalışmıyor.
Xeon E3-1220 V5 çok rahat çalışıyor ve i9 9900K çalışmıyor :/ Windows 10 stabil değil eski sistemler için ama yeni sistemlerde eski OS'lar kullanmak tam tersi daha fazla sıkıntı çıkarır, güvenlik konusunda Windows sürümleri arasında çok fark olmamakla beraber, aralarındaki en güvenli varyasyon Windows 10.Sorun HDD, SSD değil. i9 9900K sistem bile Windows 10'da düzgün çalışmıyor, stabil ve güvenli bir sistem değil, ben Windows 7 kurdum.
Donanım kimliğiyle biraz araştırdım ve buldum.Acaba driverları nasıl buldunuz?
Kuruluyor.Ryzen 5 bir işlemciye sahip olanlar Windows 7 kuramıyor
Oyunlarda uçuyor PC. İşlemci, RAM kullanımı az. Saat gibi. Windows 10'u inanç gibi savunmayın.Xeon E3-1220 V5 çok rahat çalışıyor ve i9 9900K çalışmıyor :/ Windows 10 stabil değil eski sistemler için ama yeni sistemlerde eski OS'lar kullanmak tam tersi daha fazla sıkıntı çıkarır, güvenlik konusunda Windows sürümleri arasında çok fark olmamakla beraber, aralarındaki en güvenli varyasyon Windows 10.
Daha uzun yol gidermi şurda sayılı günler kalmış Windows 7 fişinin çekilmesine.Hayır ben Z390 anakartı olan bir sisteme Windows 7 kurdum ve stabil çalışıyor sürücü sıkıntısı yok. Windows 7 daha uzun yol gider.
Uygulamalar destek sunduğu sürece çok rahat kullanılır.Daha uzun yol gider mi ? Sayılı günler kalmış Windows 7 'nin fişinin çekilmesine.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.