Windows 10'dan Windows 7'ye dönüş

Jiyanxx

Decapat
Selam gençler. Online oyun oynayan birisiyim aslında eski online oyunlar. Örnek Silkroad, World Of Warcraft gibi.
Windows 10'u da denedim. Ciddi anlamda bilgisayarı yoruyor. Windows 7 performans açısından daha verimli bana göre. Windows 10'da mesela Antimalware Service Executable %22 CPU kullanımı var tamamen sistemi bitiriyor. Ona benzer metro uygulamaları falan sistemi kastırıyor. Herkese iyi günler

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciniz Pentium 4 sanırım ki, antivirüs programı yüzde 22 CPU kullansın :)

Gerekli ayarı yaptıktan sonra antivirüs'ün tarama sıklığını azaltabilir, hatta kapatabilirsiniz de. Metro uygulamalarının CPU sorunu çıkardığına da hiç rastlamadım.

Selam gençler. Online oyun oynayan birisiyim aslında eski online oyunlar. Örnek Silkroad, World Of Warcraft gibi.
Windows 10'u da denedim. Ciddi anlamda bilgisayarı yoruyor. Windows 7 performans açısından daha verimli bana göre. Windows 10'da mesela Antimalware Service Executable %22 CPU kullanımı var tamamen sistemi bitiriyor. Ona benzer metro uygulamaları falan sistemi kastırıyor. Herkese iyi günler
Tam tersi. Windows 7 AERO'su yüzünden daha düşük FPS alacaksınız. Ve ayrıca downgrade yaparak özellik kaybedeceksiniz.

İşlemciniz Pentium 4 sanırım ki, antivirüs programı yüzde 22 CPU kullansın :)

Gerekli ayarı yaptıktan sonra antivirüs'ün tarama sıklığını azaltabilir, hatta kapatabilirsiniz de. Metro uygulamalarının CPU sorunu çıkardığına da hiç rastlamadım.
Yok i5 işlemcim.

Kapatabilirsin:

1533302829927.png

Ha tabi sana zorla Windows 10 kullan diyen yok. Windows 7 de kullanabilirsin. Bir sorun olduğunda teknik destek vermeyiz, o kadar.

Kapatabilirsin:

Eki Görüntüle 320416

Ha tabi sana zorla Windows 10 kullan diyen yok. Windows 7 de kullanabilirsin. Bir sorun olduğunda teknik destek vermeyiz, o kadar.
Şimdi söyle söyleyeyim. Windows 10'a karşi falan değilim. 6-7 milyara PC toplarim mesela Windows 10 iyidir o zaman. Ama ortalama bilgisayalarda Windows 10 yüksek geliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı