Windows 10'dan Windows 7'ye geçme

• Konuyu başlatan eater
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.307
Şimdi şöyle söylemek istiyorum Windows 7'nin desteği bitti bilgisayarınız savunmasız olacaktır. 2.si Windows 8.1'e geçmenizi öneririm Windows 7'ye genede geçmek isterseniz nasıl yapacağınızı söyleyeyim ilk önce 1 tane flash belleğe ihtiyacımız var en az 4 GB olsun Google'ye Windows 7 ISO indir yazıyoruz ardından Rufus programını indiriyoruz flash belleği bilgisayara takıyoruz ve Rufus programını açıyoruz zaten oradan flash bellek gözüküyor olacaktır Ardından ISO dosyasını seçiyoruz ve sisteminiz neyi destekliyor ise onu seçiyoruz MBR ise MBR'yi seçiyoruz UEFI ise UEFI seçiyoruz eğer UEFI desteklemiyor ise hiç UEFI seçmeyiniz çünkü hata verecektir sonra başlat'a tıklayıp yazdırılmasını bekliyoruz bitince sistemi yeniden başlatıp BIOS Menu'ye giriyoruz ve flash belleği en üst kısma alıyoruz ve ESC'ye basıp Save yapıp çıkıyoruz ardından flash Bellek'ten baslıyor ve yazdırdığımız Windows 7 ISO kurulum ekranı geliyor oradan Windows kurulacak Disk'i seçiyoruz ve bekşiyoruz ardından işte isim şifre giriyoruz ve masasüstü ekranı gelince ilk ekran kartı Driver'ini indiriyoruz ardından aygıt yöneticisi gelip üstünde ünlem olan Driver'ları güncelliyoruz bu kadar ama Windows 8.1 ISO indirip kurmanızı tavsiye ederim.

Ben de benzer sistem özellikli bir laptop kullanıyorum. Windows 7 ile gelen bir cihazdı ve Windows 10 çıkınca 7'den direkt yükselttim. Yani uzun zamandır 10 kullanıyorum. Yavaşlık had safhada. Kullanıcı deneyim gerçekten kötü düşük sistemler için Windows 10'da. Ama alışkanlık yaptı artık. Windows 8.1'e geç diyenler oluyor forum'da ama ona da cesaret edemiyorum. Kullandığım programların, oynadığım oyunların vs. sorun çıkartmasından endişe ediyorum.
Siz nasıl desteği bile kesilmiş eski işletim sistemine dönmeyi bu kadar kararlı düşünüyorsunuz?

Peki onu nasıl kurarım geçen gün yüklediğim 8.1 ISO var.
Source'nin içine bir dosya atmıştım unuttum onu.
Ben de benzer sistem özellikli bir laptop kullanıyorum. Windows 7 ile gelen bir cihazdı ve Windows 10 çıkınca 7'den direkt yükselttim. Yani uzun zamandır 10 kullanıyorum. Yavaşlık had safhada. Kullanıcı deneyim gerçekten kötü düşük sistemler için Windows 10'da. Ama alışkanlık yaptı artık. Windows 8.1'e geç diyenler oluyor Forum'da ama ona da cesaret edemiyorum. Kullandığım programların, oynadığım oyunların vs. sorun çıkartmasından endişe ediyorum.
Siz nasıl desteği bile kesilmiş eski işletim sistemine dönmeyi bu kadar kararlı düşünüyorsunuz?

Güzel seviyorum.

8 nasıl kullanması zor mu?
Zor derken? Kullanım klasik bir işletim sistemi yani. Bir kaç gereksiz şeyler var ancak düşük sistemler için gayet iyi. Kurulum için Windows 7 gibi 2 saat İso dosyası aramanıza gerek yok.

Linkten dosyayı indirip herhangi bir araç ile USB'ye kurun ardından bilgisayarı USB'den banlatın gerisi basit zaten.

Zor derken? Kullanım klasik bir işletim sistemi yani. Birkaç gereksiz şeyler var ancak düşük sistemler için gayet iyi. Kurulum için Windows 7 gibi 2 saat ISO dosyası aramanıza gerek yok.

Linkten dosyayı indirip herhangi bir araç ile USB'ye kurun ardından bilgisayarı USB'den banlatın gerisi basit zaten.

Lisans anahtarı yok.

Lisans anahtarı yok.
Key almak yerine sanırım şu linkteki keyi kullanabiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı